Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitate

Publicat pe

Alex Bodi pare că nu are parte mai deloc de liniște, pentru că a dat-o în judecată pe fosta lui soție, Iulia Sălăgean. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a chemat-o pe mama fetiței sale în fața instanței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce recent cei doi au avut un scandal, iar blonda l-ar fi acuzat că a bruscat-o, afaceristul o cheamă în instanță. Alex Bodi a deschis o acțiune în instanță, pe rolul judecătoriei din Mediaș, ce are ca obiect stabilire domiciliu minor, iar în dreptul pârâtului figurează numele Iuliei Sălăgean. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își dorește ca fiica lui cea mică, Selena, să aibă domiciliul în vila sa de lux din Pipera și să locuiască cu el acolo, potrivit Cancan.

Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitateAlex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitate

Alex Bodi se află în arest la domiciliu, după ce a fost implicat într-un dosar în care este acuzat de proxenetism, șantaj și trafic de persoane. Acum, afaceristul locuiește alături de iubita lui, Daria Radionova. Iulia Sălăgean a devenit foarte bună prietenă cu Bianca Drăgușanu, după ce vedeta s-a despărțit de Alex Bodi. Acum, cele două foste soții ale afaceristului sunt de nedespărțit.

Citește și: Alex Bodi primește o nouă lovitură. Magistrații i-au pus sechestru pe mai multe bunuri de lux

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală”

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Alex Bodi, scandal cu fosta soție, Iulia Sălăgean

Iulia Sălăgean și Alex Bodi au avut o altercație în fața fiicei lor! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-ar fi bruscat fosta soție, care venise să ia micuța de la Alex Bodi de acasă.

Conflictul s-ar fi aprins rapid, pentru că Alex Bodi nu era de acord să-și lase fiica să plece. Iulia Sălăgean a venit să ia fetița din casa tatălui ei, însă lucrurile au degenerat rapid după ce acesta i-ar fi spus că nu-i permite să o ia pe Selena.

După ce fosta lui soție ar fi ajuns în casa omului de afaceri, el ar fi închis porțile pentru a nu mai putea ieși. Iulia Sălăgean ar fi început să țipe după ajutor, moment în care spiritele s-ar fi calmat.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter