Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: "Vom urma calea legală"

Publicat pe

A izbucnit scandalul între Alex Bodi și fosta soție. Mai mult, afaceristul ar fi agresat-o pe Iulia Sălăgean, pentru că nu a fost de acord ca ea să ia copilul. Totul s-ar fi întâmplat în fața fiicei lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sălăgean și Alex Bodi au avut o altercație în fața fiicei lor! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-ar fi bruscat fosta soție, care venise să ia micuța de la Alex Bodi de acasă.

Conflictul s-ar fi aprins rapid, pentru că Alex Bodi nu era de acord să-și lase fiica să plece. Iulia Sălăgean a venit să ia fetița din casa tatălui ei, însă lucrurile au degenerat rapid după ce acesta i-ar fi spus că nu-i permite să o ia pe Selena.

Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: "Vom urma calea legală"Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: "Vom urma calea legală"

Ce s-a întâmplat între Alex Bodi și fosta soție

Potrivit spynews, Iulia ar fi încercat să intre în casă pentru a-și recupera fiica. În acel moment, Bodi și-ar fi bruscat fosta soție. Fiica lor ar fi asistat plângând la întreaga scenă ai căror protagoniști erau chiar părinții ei.

Iulia Sălăgean venise să își ia fetița pentru că ar fi fost rândul ei să stea cu fiica lor, însă Alex Bodi și-ar fi dorit mai mult timp cu ea.

După ce fosta lui soție ar fi ajuns în casa omului de afaceri, el ar fi închis porțile pentru a nu mai putea ieși. Iulia Sălăgean ar fi început să țipe după ajutor, moment în care spiritele s-ar fi calmat.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată despre relația cu Alex Bodi:”Încă locuiește aici”

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, mai apropiate ca niciodată.Ce fac fostele soții ale lui Alex Bodi, în timp ce el este în arest

Citește și: Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu:”Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro”

Alex Bodi și-a reclamat fosta soție

Mai mult, incidentul petrecut în ultima zi a anului, s-a soldat cu un apel la numărul de urgență 112. Surprinzător, Alex Bodi ar fi fost cel care a sunat pentru a-și reclama fosta soție. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pus chiar la dispoziția oamenilor legii imagini video de pe camerele de supraveghere cu acțiunile fostei soții din respectiva zi.

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate nu a existat niciun incident de nicio natură.

Avocat: „Alex Bodi nu are absolut nicio implicare”

Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului, iar ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare de la locuinţa clientului meu, şi care au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa zisul eveniment.

În momentul în care autorităţile au verificat şi au constatat că acesta nu are nicio implicare şi este nevinovat, bineînţeles că nu poate să suporte nici consecinţele legi. Noi vom urma calea legală, vom depune probele la autorităţile competente, parchet, instanţe judecătoreşti, şi vom solicita la rândul nostru luarea celor mai drastice măsuri împotriva ei pentru maniera în care a creat în mod artificial acest demers', a lămurit avocatul Cătălin Dancu pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă