Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de gol

Publicat pe

Vestea că Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil este una foarte așteptată de către fanii carismaticului cuplu, însă deocamdată cei doi nu au confirmat. Cu toate astea, există un detaliu care i-a pus pe gânduri pe admiratorii celor două vedete…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâcan ar putea deveni părinți pentru a treia oară… dacă suspiciunile fanilor se confirmă. De altfel, cele două vedete, care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz de 10 ani, au mărturisit în mai multe rânduri că își doresc și o fetiță.

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de golAdela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de gol

Adela Popescu și Radu Vâlcan își mai doresc un copil

După ce a venit pe lume primul lor copil, Adela și Radu au mărturisit că sunt nerăbdători să devină din nou părinți… În urmă cu doi ani, la scurt timp după ce l-a întârcat pe Alexandru, actrița povestea că își dorește un al doilea copil…

De o săptămână nu-l mai alăptez. Este mai iubăreț, mai tandru. Există viață după înțărcare. Doarme foarte bine copilul de când l-am înțărcat. Ne dorim foarte mult (n.r. – alt copil)’, spunea atunci Adela Popescu.

Și iată că a venit pe lume și cel de-al doilea copil, tot băiețel, dar cei doi părinți nu au încetat să spere că va urma și o fetiță.

Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi', spunea Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Așadar, nu este exclus ca pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan să urmeze al treilea copil!

Citește și: Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Citește și: De unde a pornit scandalul Revelionului TVR, cu Mihăescu și Pietreanu, și care e poziția oficială a postului: „În 2021 tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!”

Citește și: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei are o nouă iubită! Prima fotografie cu partenera lui

Să vină barza cu multă dragoste

Iată însă că, recent, o postare publicată de actriță pe contul ei de socializare i-a făcut pe fanii ei să suspicioneze că acest lucru este deja pe cale să se întâmple și că Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă deja al treilea copil! Mesajul care ar fi dat-o de gol pe Adela era de la soacra ei, mama lui Radu Vâlcan, care le-a făcut urări, cum se obișnuiește de Anul Nou.

Cuvintele ei însă sugerează că familia celor doi este pe cale să se mărească… Dacă Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă un al treilea copil vom afla curând!

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka', le-a transmis mama lui Radu Vâlcan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter