Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au completat lista cuplurilor celebre care au decis să se despartă. O listă deloc scurtă, dacă e să ne uităm la anul care tocmai a trecut. Marius Elisei a fost cel care a decis să pună punct relației și să plece din casa în care locuia cu familia lui. Oana Roman a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Iza și nu s-a ferit să vorbească deschis cu fanii despre subiectul despărțirii sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ea a explicat că a luptat pentru relație, însă a înțeles că nu se mai poate și că familia lor nu poate continua împreună. Mai mult, Oana Roman a spus că se va concentra pe creșterea fetiței sale și va merge mai departe în drumul său profesional.

Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbeascăOana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea', a explicat Oana Roman.

Marius Elisei refuză să mai vorbească cu Oana Roman

Despărțirea celor doi pare să nu se fi întâmplat în termeni amiabili. Marius Elisei refuză să mai vorbească cu soția lui, după ce a plecat de acasă, asta deși încă au un copil împreună,

Recent, Oana Roman a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar unul dintre fani a întrebat-o dacă mai vorbește cu Marius. 

„Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta', a spus Oana Roman.

Într-un comentariu în care a răspuns unui fan, Oana Roman a dezvăluit că are intenția de a divorța de Marius.

„Da, cu siguranță vom ajunge la divorț', a spus vedeta.

Oana Roman, mesaj dureros după despărțirea de Marius Elisei

Vedeta a postat recent un mesaj care cam dă de înțeles care a fost adevăratul motiv al despărțirii lor.

Nu este prima oară când Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, însă, de data aceasta, ruptura pare definitivă. De data aceasta însă, Oana nu și-a pierdut doar soțul, ci și afacerea cu haine în care ea l-ar fi implicat pe Marius, aceasta fiind trecută pe numele mamei lui.

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea!A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste:„Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie’/ EXCLUSIV

Citește și: Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate.Jurnalistul va fi operat: „Nu mai pot merge'

Chiar dacă nu a spus cu subiect și predicat că postarea de pe Instagram îi este dedicată soțului ei, Oana Roman a transmis totuși niște indicii clare cu privire la motivele care au dus la acest deznodământ trist.

„Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare’, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter