Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate. Jurnalistul va fi operat: "Nu mai pot merge"

Publicat pe

Jurnalistul Lucian Mîndruță se confruntă cu probleme serioase de sănătate. A ajuns de urgență la spital, iar în cursul zilei de astăzi ar urma să fie operat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lucian Mîndruță a ajuns la spital. Nu, nu a contractat noul coronavirus, ba chiar testul a ieșit negativ, ci se confruntă cu o hernie de disc, care îi dă dureri severe de spate, ce nu-l mai lasă nici să meargă.

De asemenea, el a ținut să clarifice și motivul pentru care a solicitat o ambulanță privată: pentru a le lăsa libere pe cele de la stat, pentru oamenii care au nevoie mai mare de ea.

Citește și: Loredana și Delia, primul pictorial împreună. Adevărul despre așa-zisa rivalitate dintre artiste:cum s-au cunoscut, în urmă cu 20 de ani și cum se comportă în culisele X Factor / EXCLUSIV

Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Așa e când ești early adopter: mergi pe ceva de nișă, nu pe soluția cea mai populară să ajungi la spital!Notați, care vreți să fiți influenceri.

Late edit: mă întreabă lumea de ce am luat ambulanță privată. Pentru că știu că aia de la stat e superocupata cu alții care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încât nu mai pot merge….” , transmis jurnalistul pe rețelele de socializare.

Citește și: Alin Oprea, primul interviu după divorțul de Larisa. Totul despre fosta soție și actuala iubită:'Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea'

Lucian Mîndruță: „Voi fi operat de hernie de disc”

Lucian Mîndruță urmează să fie operat, însă și-a păstrat umorul și buna dispoziție, în ciuda problemelor sale.

Am ajuns în salon, mulțumesc tuturor pentru urări, sunt tare impresionat!

Testul Covid a ieșit negativ, așa că voi fi operat mâine de hernie.

Totuși, înainte de asta am încercat să fac și eu un ban și-am întrebat asistenta unde mă adresez pentru plată.

Citește și: Bella Hadid suferă de boala Lyme. De opt ani, fotomodelul trăiește un coșmar:„În fiecare zi am cel puţin 10 dintre aceste simptome!'

Ce plată?' a întrebat ea.

Păi nu mă plătiți să zic că am Covid, deși n-am? Nu așa se face la spital?', i-am răspuns eu.

Hai domle, fiți serios!', zice ea și râde.

Înseamnă că nu vă doare așa tare dacă mai și glumiți'

Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!„, a mais scris el pe Facebook.

Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate. Jurnalistul va fi operat: "Nu mai pot merge"Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate. Jurnalistul va fi operat: "Nu mai pot merge"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter