Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta: "E un moment unic în viață"

Publicat pe

Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc și au anunțat deja că nunta ar urma să aibă loc anul viitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Puterea dragostei a funcționat pentru foștii concurenți Berna și Philip din sezonul doi. Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt și sunt pregătiți să spună „da” și să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Chiar dacă au mai avut de înfruntat probleme în cuplu, cei doi au depășit obstacolele, iar relația lor pare mai solidă decât oricând.

Citește și: Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate. Jurnalistul va fi operat:„Nu mai pot merge'

„Anul viitor va fi nunta. Am ales acest pas pentru o iubire foarte frumoasă dintre mine și Berna. Și mă bucur că am ales chestia asta să o fac. E un moment foarte special', a anunțat Philip la Teo Show. 

Se vede că cei doi se înțeleg din priviri și că îi unește sentiment foarte puternice. Philip are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, despre care spune că a ales-o pentru bunătatea și fericirea ei: „Am nevoie de o femeie care să-mi încălzească sufletul, să fie lângă mine mai ales la rău că acolo contează. Să treceți împreună peste toate în viață. Să-ți dea scopul ăla”, a spus el.

Citește și: Alin Oprea, primul interviu după divorțul de Larisa. Totul despre fosta soție și actuala iubită:'Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea'

Nici Berna nu s-a lăsat mai prejos cu laudele la adresa partenerului, subliniind cât de bun este și ce caracter frumos are.

„El mereu mă face fericită și cu el mă simt eu', a declarat Berna.

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au mutat împreună

Berna s-a mutat deja cu Philip, iar familia acestuia a primit-o extrem de bine, fiind prima parteneră pe care a prezentat-o părinților.

Citește și: Loredana și Delia, primul pictorial împreună. Adevărul despre așa-zisa rivalitate dintre artiste:cum s-au cunoscut, în urmă cu 20 de ani și cum se comportă în culisele X Factor / EXCLUSIV

„Întâi am fost la familia mea pentru că Berna s-a mutat cu mine și bunica, mama mea și tatăl meu au primit-o foarte bine. Chiar nu mă așteptam nici eu să o primească atât de bine. Am vrut să le prezint părinților mei o fată care merită cu care vreau să-mi fac un viitor ', a declarat Philip. 

„Am avut foarte mari emoții pentru că era prima dată doar tataie acasă, apoi a ajuns mamaie cu mama lui Philip. Au făcut o surpriză, au venit din Italia și aveam foarte mari emoții. Tremuram toată. E un moment unic în viață', a povestit și Berna experiența.

Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta: "E un moment unic în viață"Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta: "E un moment unic în viață"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter