Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Publicat pe

Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, lipsește de la Vorbește Lumea. Prezentatorul a anunțat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Se află deja de zece zile în izolare și a precizat cum se simte în aceste momente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cove lipsește motivat din prima ediție a emisiunii Vorbește Lumea de pe anul acesta. Prezentatorul a precizat că a petrecut sărbătorile în izolare, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Adela Popescu a apărut singură în platoul Vorbește Lumea. Vedeta l-a contactat pe Cove, care se afla acasă, pentru a explica chiar el de ce lipsește de la emisiune.

Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simteCove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Cove de la Vorbește Lumea are COVID-19

Cove a povestit că de 10 zile se află în izolare: „Am avut parte de săbători extraordinare, adica în izolare. Din fericire, povestea mea este cu happy-end.”

Prezentatorul ar fi luat virusul chiar înainte de Crăciun. A intrat în contact cu o prietenă care a simțit că are nasul ușor înfundat și a decis să se testeze și el înainte de a se întâlni cu alți prieteni sau cu familia de sărbători. Testul a ieșit pozitiv, și după cel PCR.

Se află de mai bine de 10 zile în izolare și mai are de stat alte câteva pentru a se putea reîntoarce la emisiune.

Citește și: Cove are un salariu fabulos!Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!

Citește și: Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove:”Am avut o chimie foarte rapidă”. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

Citește și: Larry King, confirmat cu COVID-19!Legendarul om de televiziune se află în spital de mai bine de o săptămână

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut Revelionul împreună.Ce se întâmplă în relație, după jumătate de an

Cum se simte Cove, după ce a luat COVID-19

Cove a precizat că nu s-a confruntat cu simptome agresive ale virusului. A avut nasul înfundat și a tușit timp de câteva zile. De la Crăciun și până în prezent a stat izolat.

„Partea bună e că, din fericire nu am avut niciun semn grav. Două- trei zile nas înfundat și tuse seacă. De la Crăciun și până astăzi stau izolat de toată lumea”, a spus Cove la Vorbește Lumea.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter