Cove are un salariu fabulos! Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!

Publicat pe

Dacă salariul Andreei Esca rămâne încă un mister pentru omenire, aflăm că nici Cove nu stă prost deloc la capitolul finanțe! Colegul Adelei Popescu de la Vorbește Lumea are un salariu fabulos, raportat la venitul mediu lunar în România, lună de lună contul său rotunjindu-se cu patru zerouri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriel Coveșeanu, alintat Cove, este o prezență constantă în televiziune, încă din vremea Suprizelor Andreei Marin. Fostul asistent al Zânei este, acum, și manager al Teatrului 'Ion Creangă', pe lângă jobul de la Pro TV.

Însă, potrivit declarațiilor de avere ale lui Cove, nu de la teatru încasează cei mai mulți bani, ci din televiziune. Colegul de platou al Adelei Popescu face bani frumoși și din diverse colaborari extra-job, fiind o prezență apreciată și pe rețelele de socializare.

Astfel, conform declarației sale de avere, Cove deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente, adică patru boxe și două garaje. Salariul anual al lui Cove pentru funcția de manager de teatru este de 106269 lei, în timp din televiziune, Cove încasează anual 182014 lei.

La toate aceste sume se adaugă și alte venituri anuale raportate de Cove, obținute din cinci colaborări: 31000 lei, 14500 lei, 11400 lei, 5000 lei și 1750 lei.

Cove are un salariu fabulos! Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!Cove are un salariu fabulos! Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!

Citește și:

Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove: „Am avut o chimie foarte rapidă”. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

Soția lui Cove, cadru medical, încasează de 8 ori mai puțin

În total, Gabriel Coveșeanu încasează anual suma de 351933 lei, ceea ce înseamnă că simpaticul prezentator se bazează lunar pe 29327 lei, potrivit stirilekanald.ro.

Tot în ultima lui declarație de avere Cove a trecut și venitul anual al soției, angajată la un spital de urgență, care încasează 42050 lei, adică 3500 lei pe lună, dar și alocația standard pentru copilul lor, Mihai Răzvan, 1536 lei pe an.

Cove are o motocicletă și un scuter, ultimul achiziționat anul trecut, deține circa 185000 lei în două conturi bancare deschise în 2017 și și-a împrumutat un prieten cu suma de 35000 de euro.

Înainte de căsătoria cu Florentina, care a avut loc în 2013, Gabriel Coveșeanu a mai fost însurat o dată, cu Maria Movileanu, dar căsnicia nu a durat decât un an, destrămându-se în 2010.  

Citește și:

Ea este sora secretă a lui Cove! Mihaela e cântăreață și l-a cooptat în trupă și pe fratele ei celebru!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter