Ea este sora secretă a lui Cove! Mihaela e cântăreață și l-a cooptat în trupă și pe fratele ei celebru!

Publicat pe

Se spune că, într-o familile, este loc pentru o singură vedetă. În familia lui Cove se respectă asta doar pe jumătate, întrucat prezentatorul TV are și soră care activează, de asemenea, în domeniul artistic. Este actriță și cântăreață și, paradoxal, nu îi place deloc să apară la TV.

Ea este sora secretă a lui Cove! Mihaela e cântăreață și l-a cooptat în trupă și pe fratele ei celebru!Ea este sora secretă a lui Cove! Mihaela e cântăreață și l-a cooptat în trupă și pe fratele ei celebru!

Greu de crezut, dar adevărat! Cove are deja la activ două decenii de celebritate, însă sora lui este cea care s-a lansat prima în domeniul artistic. Mai exact, Mihaela Coveșanu s-a lansat în muzică pe vremea când era doar o adolescentă, în trupa De Luxe, difuzată, atunci, la Atomic TV, singurul post muzical.

Acum, Mihaela a revenit la prima ei dragoste, muzica, și a înființat o nouă trupă, care-l include și pe Cove. Aș putea spune că este și trupa lui Cove, căci și el ni se mai alătură la evenimente speciale, în calitate de solist, chiar unul de excepție', ne asigură Mihaela, de asemenea actriță la Teatrul Excelsior din București. Aproape în fiecare dimineață joacă în mai multe piese pentru copii, iar serile, în special în weekend, cântă alături de Cove Band.

Este destul de greu, ai treabă în fiecare zi, să te concentrezi pentru reușita fiecărui act artisti. Însă, atâta vreme cât îți place ceea ce faci, lucrurile merg de la sine. Mă bucur în fiecare zi de munca mea, fie la teatru, fie când cânt cu formația', ne spune Mihaela, care a absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti' (pian și harpă), Facultatea de Actorie (promoția 2001), dar și o școală total diferită de preocupările sale de zi cu zi, Facultatea de Finanțe-Bănci. Am chiar un masterat  în Audit Financiar-Contabil. În viață nu știi ce se poate întâmpla, așa că, dacă vor veni vremuri în care se cere o recalificare profesională, m-am asigurat. Contabilitatea o pot face și de acasă', a spus Mihaela.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter