Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Publicat pe

După ce a negat acest lucru în repetate rânduri, Bianca Drăgușanu a recunoscut în sfârșit că a fost bătută de Alex Bodi pe parcursul relației lor. Iată ce mărturisiri a făcut vedeta despre momentele dificile pe care le-a traversat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi de-a lungul relației lor tumultuoase bănuia toată lumea, iar speculațiile s-au amplificat după ce blondina și-a scos certificat de la IML… Dar, până acum, când ea a făcut dezvăluirea în premieră, fosta soție a milionarului nu a recunoscut abuzurile fizice.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una cu suișuri și coborâșuri, cu răsturnări neașteptate de situație, au trecut printr-un divorț, dar și prin nenumărate împăcări urmate de despărțiri.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfiguratăBianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Bianca nu a recunoscut însă niciodată că a fost bătută de Alex Bodi, nici măcar când a fost surprinsă plină de vânătăi. Acest sindrom Stockholm (atașamentul victimei de agresor) a luat în cele din urmă sfârșit după ultima lor despărțire și arestarea milionarului.

Recent însă, vedeta a renunțat la discreție și a scos adevărul la lumină. Prezentă în emisiunea Trăiri, unde a fost invitata Andreei Mantea, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi de-a lungul relației lor.

„Andreea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca: Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum”, a mărturisit Bianca în premieră.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Fiica Biancăi, afectată de traumele trăite de mama ei

Din nefericire, o victimă colaterală a întregii povești a fost chiar Sofia, fiica Biancăi, care, fără voia ei, a fost martorul suferinței mamei sale. Deși se străduia să ascundă de micuță urmele abuzurilor fizice la care o supunea Alex Bodi, Biancăi nu i-a reușit în totalitate. Urmele bătăilor administrate de fostul ei soț, bine ascunse cu machiaj, reapăreau după ce se demachia.

Sofia a fost cu atât mai mult marcată cu cât ea era atașată de Alex Bodi, între milionar și fiica Biancăi existând o relație tată-fiică. Din păcate, Bianca Drăgușanu nu a reușit să îi ascundă că a fost bătută de Alex Bodi…

„Andreea: Dar cum a reacționat când te vedea…

Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…

Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca: Da!, i-a mărturisit Bianca Andreei Mantea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter