Theo Rose a avut COVID-19. Artista a luat virusul de la iubitul ei: ”Am rămas fără gust și miros trei zile”

Publicat pe

Theo Rose a mărturisit că a avut COVID-19, dar a preferat să nu facă acest lucru public până acum. Artista a povestit despre momentul în care a aflat că este infectată cu noul coronavirus, dar și care au fost simptomele pe care le-a avut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost la un pas să câștige marele premiu la 'Bravo, ai stil! Celebrities', bătălia fiind strânsă între ea și Alexandra Ungureanu. Vedeta este iubită de public și apreciată pentru talentul pe care îl are. Recent, Theo Rose a mărturisit că a avut COVID-19. Tânăra artistă a preferat să nu afle nimeni prin ce a trecut până acum. Din fericire, Theo Rose a avut o formă ușoară a virusului și acum s-a vindecat complet.

Theo Rose a avut COVID-19. Artista a luat virusul de la iubitul ei: 'Am rămas fără gust și miros trei zile'Theo Rose a avut COVID-19. Artista a luat virusul de la iubitul ei: 'Am rămas fără gust și miros trei zile'

Artista a declarat că primul care a luat virusul a fost iubitul ei, apoi s-a îmbolnăvit și ea. Theo Rose a preferat să nu spună că a avut COVID-19 și a stat izolată la domiciliu timp de 14 zile, așa cum este procedura. După ce testul a ieșit negativ, artista a revenit la viața normală.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:”E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose are probleme grave de sănătate:„Sufăr de anxietate și am vomitat mult. Stau cu capul în WC, zac acolo lângă el'

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani:„Mănânc ca să supraviețuiesc'/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie'

Theo Rose și iubitul ei au avut COVID-19

Tânăra artistă a povestit despre momentul în care a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Theo Rose a rămas fără gust și miros, însă din fericire alte simptome mai grave nu a avut.

„În perioada aia de izolare la domiciliu am dat-o în niște anxietăți și panici. Am avut și eu (n.red. COVID), am stat acasă, la domiciliu, nu am zis la nimeni. Am rămas fără gust și miros trei zile. Singura parte nașpa a fost că apetitul nu era același, dar nu am avut febră, am tușit foarte puțin într-o dimineață și atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o problemă.

Mă testasem, ieșisem „negativ', prietenul meu a ieșit pozitiv la test, dar deja ne izolasem împreună. După care au început să se manifeste și la mine simptomele. Am stat în continuarea acasă cele 14 zile. Când a fost să ieșim, ne-am dus, ne-am testat, am ieșit negativ', a declarat Theo Rose.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter