Alex Bodi primește o nouă lovitură. Magistrații i-au pus sechestru pe mai multe bunuri de lux

Publicat pe

Alex Bodi a rămas fără mai multe bunuri de lux. Decizia luată de magistrați este definitivă, motiv pentru care fostul soț al Biancăi Drăgușanu va rămâne fără câteva bunuri de mare valoare pe care le avea în proprietate. Magistrații au decis să pună sechestru pe mai multe bunuri de lux, dar și ca acesta să plătească cheltuielile de judecată, dar și suma cu care omul de afaceri ar fi prejudiciat statul român în urma infracțiunilor de care este acuzat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

El nu a contestat decizia judecătorilor, asta pentru că ea este definitivă, în urma probelor aduse de procurori în dosarul de proxenetism în care Alex Bodi este acuzat.

Hotărârea judecătorilor arată cum contestația lui Alex Bodi a fost decisă ca nefondată, obligându-l să datoreze statului suma de 100 de lei cheltuieli de judecată, dar și să se conformeze procesului de punere al sechestrului pe anumite bunuri, menite să acopere paguba făcută în urma ilegalităților de care este acuzat, respectiv constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, scrie spynews.ro.

Alex Bodi primește o nouă lovitură. Magistrații i-au pus sechestru pe mai multe bunuri de luxAlex Bodi primește o nouă lovitură. Magistrații i-au pus sechestru pe mai multe bunuri de lux

Cu toate acestea, judecătorii i-au dat câștig de cauză în ceea ce privește prelungirea arestului său preventiv. După ce DIICOT a cerut ca Alex Bodi să fie plasat în spatele gratiilor, magistrații Tribunalului Craiova au respins cererea, milonarul fiind lăsat să își petreacă următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună

Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, continuă seria dezvăluirilor din viața sa. Afaceristul a oferit primul interviu alături de iubita sa, Daria Radionova. Cei doi și-au consolidat relația și sunt extrem de fericiți unul în brațele celuilalt. Bianca Drăgușanu este o simplă amintire, dat fiind că cei poi au vorbit chiar și despre planurile de nuntă.

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată, iar pentru ca fericirea să fie completă ar trebui doar să i se clarifice situația legală. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că iubita lui e renunțat la tot pentru el. Daria Radionova s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile, a renunțat la Londra și s-a ocupat pentru ca iubitului ei să-i fie bine.

Alex Bodi susține că își dorește chiar să se căsătorească cu Daria Radionova.

‘În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile.

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat:'A fost un șoc plăcut'

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:'Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi'

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva’

Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe’, a declarat Alex Bodi

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter