Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină. "Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva"

Publicat pe

Gina Pistol este în luna a 7-a de sarcină, burtica i-a crescut considerabil, dar este în continuare extrem de activă, în pofida kilogramelor în plus. Iubita lui Smiley încă merge la cumpărături, pregătindu-se pentru venirea pe lume a micuței lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este deja în luna a 7-a de sarcină și se pregătește intens pentru venirea pe lume a micuței ei și a lui Smiley. Deși, în ultima perioadă, s-a confruntat cu probleme de sănătate, vedeta este în continuare activă și se ocupă de ultimele pregătiri înainte de venirea micuței sale pe lume.

Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină. "Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva"Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină. "Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva"

Singură la shopping, în luna a 7-a de sarcină

Chiar dacă s-a confruntat cu retenția de apă și a mărturisit că obosește după doar câțiva pași, Gina Pistol a ieșit la shopping. În pofida faptului că burtica ei este destul de mare, viitoarea mămică nu a ezitat să iasă în oraș, la cumpărături, alegând să meargă într-un mall din Capitală.

Îmbrăcată sport, în haine comode, iubita lui Smiley a fost surprinsă de paparazzii Wowbiz în timp ce se pregătea, probabil, de una dintre ultimele sesiuni de shopping dinaintea nașterii. Gina Pistol este în luna a 7-a de sarcină, iar micuța ei și a lui Smiley va veni curând pe lume.

Citește și: Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: „Am dureri de simt că înnebunesc”

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul! Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru spune tot despre relația cu Andreea Marin: „Am iubit împreună…”

Citește și: Musty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit. Cum arată familia lui

Gina Pistol, probleme cu greutatea

Pe tot parcursul sarcinii, Gina Pistol, aflată acum în luna a 7-a de sarcin[, le-a împărtășit fanilor ei atât momentele fericite, cât și cele mai puțin fericite, deoarece vedeta, în vârstă de 40 de ani, s-a confruntat și cu ceva neplăceri.

Iubita lui Smiley a suferit din cauza retenției de apă, având mâinile și picioarele umflate, s-a plâns de oboseală, dar și de… sforăit – lucru pe care i l-a confirmat chiar partenerul ei -, iar în ultima vreme, de kilogramele în plus. Cu toate acestea, bucuria momentului în care își va strânge micuța în brațe o face pe vedetă să treacă peste orice neplăcere.

Recent, Gina le-a povestit fanilor ei că a avut un șoc în momentul în care s-a urcat pe cântar, ocazie cu care a constatat că greutatea ei a crescut vertiginos în ultima vreme.

'Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni.

Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu', a povestit Gina Pistol într-un story pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter