Musty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit. Cum arată familia lui

Publicat pe

Musty Camara are 39 de ani și este fratele lui Kamara Ghedi, cântărețul din fosta trupă Alb Negru. Musty camara participă la Survivor România din partea Războinicilor și este pregătit pentru confruntarea cu Faimoșii. Musty are o familie superbă și este tăticul a trei copii. El a revenit în ţara în care s-a născut, România, în 2015.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Musty susţine că vrea să se întoarcă din Republica Dominicană cu marele trofeu, pentru a-şi face cei trei copii fericiţi. El spune că participarea la emisiunea concurs îi va face să-şi depăşească toate limitele şi că îl va pune în faţa unor situaţii cu care nu s-a mai întâlnit până acum.

Musty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit. Cum arată familia luiMusty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit. Cum arată familia lui

„Merg la în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele”, a spus acesta.

Musty Camara, de la Survivor, căsătorit cu o româncă, fostă concurentă X Factor

Musty este tehnician de sunet şi l-a ajutat ori de câte ori a putut pe Kamara în studio. El este logodit cu o româncă, Alexandra Crişan, fostă concurentă la X Factor, cu care are și trei copii.

Musty este singurul frate pe care îl are Kamara, însă acesta are şi trei surori, Corina, Saran şi Binta. „Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

 „Musty are 1,92m inaltime. Probabil ca daca nu faceam sport de mic si nu ridicam greutati in sala, as fi crescut si eu mai mult’, povestea, amuzat Kamara.

Republica Dominicană îi va fi casă de acum înainte lui Musty Camara, la Survivor România. Dorul de casă va fi unul mare, însă Războinicii și Faimoșii sunt mai ambițioși ca niciodată să demonstreze cât sunt de puternici și că pot face față tuturor provocărilor.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:Lumina din viața mea

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc:M-ai bătut și mi-ai luat banii!

Citește și: Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă:Minciuna are picioare scurte

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, la procesul cu Gabi Bădălău:Are dereglări de comportament

Showul va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter