Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă: "Minciuna are picioare scurte"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a făcut recent dezvăluiri că cel care încă îi este soț, Gabi Bădălău, ar avea o amantă. Și, mai mult, susține că are și dovezi. Cei doi se află în plin proces de divorț, iar bruneta luptă cu toate armele pentru a căpăta custodia copiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri-bombă potrivit cărora Gabi Bădălău ar avea o amantă. Cei doi soți se luptă deja de mai bine de un an prin tribunal, timp în care acuzațiile au curs de ambele părți, fără să se ajungă însă la niciun rezultat. Și pentru că a ajuns la limită, Claudia a ieșit recent la înaintare cu noi dezvăluiri menite să dovedească faptul că fostul ei soț i-a fost infidel.

Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă: "Minciuna are picioare scurte"Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă: "Minciuna are picioare scurte"

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre amanta lui Gabi Bădălău

După câte susține Claudia, se pare că Gabi Bădălău i-ar fi fost infidel pe timpul căsniciei. Drept urmare, artista a făcut publice pe pagina ei de Facebook atât mesajele, cât și și imaginile care ar dovedi că partenerul ai ar fi avut o relație extraconjugală.

Uneori sunt nevoită să răspund acuzațiilor soțului' pe care le face public, dar nu prin vorbe ci prin fapte. Dacă nici in al 12-le-a ceas nu accepta și nu realizează ca ceea ce face și spune are legatura și cu copiii noștri, este mai mult decât clar, continua sa ma târâie intr-o lupta pe care eu, nu mi-am dorit-o niciodată”, a scris Claudia pe Facebook.

Mai mult, Claudia își acuză, în aceeași postare, soțul și că nu s-a ocupat de copii, pe care îi vizita foarte rar, în general doar de zilele lor de naștere. Vedeta a sugerat că amanta lui Gabi Bădălău este unul dintre motive, fostul ei soț fiind mult prea îndrăgostit pentru a-și mai aminti că este și tată.

'Menționez că în tot acest timp, perioada de 1 an continuu, cei doi copii pentru ale căror drepturi mă lupt de 1 an și 4 luni au fost obiectivul de ultim interes al tatălui, care îi vedea în cel mai fericit caz de zilele aniversare. Căci da, oameni buni, îndrăgosteala nu ține de câti copii ai acasă! În fond, declarativ, poți fi tată doar cu numele!', a mai spus Claudia.

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară: „A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din „La bloc”, la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Unde vor locui Melania și Donald Trump, după ce se mută de la Casa Albă: „Ea vrea doar să plece acasă!'

Claudia Pătrășcanu a publicat fotografii și filmulețe cu presupusa amantă

Pe lângă text, Claudia Pătrășcanu a publicat și mai multe imagini, filmulețe și conversații pe care amanta lui Gabi Bădălău și fostul ei soț și le-ar fi trimis, transmițându-i fostului ei soț un mesaj fără echivoc.

'Pentru că îmi place să vorbesc numai cu dovezi concrete, ci nu doar cu vorbe și acuzații nefondate, vă prezint în fotografii câteva din mesajele romanțioase, din fericitul cuplu paralel. În plus, în premieră, pun la dosar (aici), imagini din ultima escapadă cu amanta, petrecută în Delta Dunării, perioada 2-6 August 2019 și îi reamintesc pe aceasta cale soțului' că minciuna are picioare scurte fie public, fie în instanță', a mai scris Claudia Pătrășcanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter