În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: "Mi-am jurat că..."

Publicat pe

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat, cu scandal, în urmă cu opt ani și la vremea aceea s-au acuzat reciproc de infidelitate. Despărțirea nu a fost deloc una amiabilă și, timp de cinci ani cât s-au războit prin tribunale, și-au spus vorbe grele, fiul lor n-a vrut să mai audă de tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Socaciu au pus punct unei căsnicii de 16 ani în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Nu și-au mai vorbit, iar fiul lor, Victoraș, n-a vrut să mai audă de tatăl lui. Abia anul trecut și-au vorbit.

Fiul lor, Victoraș, avea doar 16 ani când a decis să își dea tatăl în judecată pentru plata pensiei alimentare. Adolescentul a câștigat procesul, dar relația tată-fiu s-a rupt definitiv. Abia în 2017, Victor Socaciu a încercat să se împace cu fiul său, însă în zadar. Abia anul acesta, în ianuarie, Victoraș a reluat legătura cu părintele său.

Victoraș' este acum un Victor', în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață, a declarat Marina Almășan într-un interviu pentru impact.ro.

După divorțul de Marina Almășan, Victor Socaciu, fost consul în Canada, s-a căsătorit cu impresara Brânduşa Simion. La vremea respectivă, Marina Almășan îl acuza pe Victor Socaciu că a înșelat-o cu femeia care ulterior i-a devenit soție.

‘Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei.

El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel, a declarat Marina Almășan pentru Libertatea în urmă cu ceva vreme.

În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: "Mi-am jurat că..."În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: "Mi-am jurat că..."

Marina Almășan l-ar fi înșelat pe Victor Socaciu cu afaceristul Georgică Cornu

Relația dintre Marina Almășan cu Georgică Cornu a debutat în urmă cu mulția ani și a stârnit diverse controverse pentru că fiecare dintre ei era căsătorit. Marina Almășan a susținut că l-a cunoscut pe Georgică la un Bal al Speranței, după ce a primit o invitație de la Maria Grapini. După ce s-au văzut și plăcut la prima vedere, s-au revăzut întâmplător în București la o cafea.

„Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…' , spunea Marina acum ceva vreme.

Marina Almășan a mai povestit și cum au rezistat cu greu judecății presei și a lucrurilor eronate care se tot scriau în presă, dar că au reușit să treacă peste împreună. Astfel au devenit „nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viata, înşelându-i', a subliniat Marina Almășan, despre ceea ce scriau tabloidele odinioară.

Citește și:

Marina Almășan, în scandal cu Mircea Radu și TVR: „Din decență nu povestesc totul'

Marina Almășan a dezvăluit cum și-a cunoscut iubitul milionar: ' A donat o sumă năucitoare, pentru a ajuta niște necunoscuți'

Drama neştiută a Marinei Almăşan: fiica ei a vrut să se sinucidă din dragoste. Ce face şi cum arată astăzi tânăra de 30 de ani

În 2018 s-au despărțit, după „scandaluri inimaginabile”, cum s-a exprimat Marina, dar un an mai târziu s-au împăcat.

„Este o relație de prietenie și de ajutorare și de respect și un anume gen de iubire. Nu e iubirea aia nebună că la 18 ani, este o iubire mult mai profundă, mai așezată. E genul acela de relație care îți dă sentimentul că, în permanență, ai lângă ține un omul pe care te poți bază, pentru că nu e ușor să fii femeie singură în zilele noastre, un om care nu te minte și nu te înșală', spunea Almășan în urmă cu ceva vreme.

Acum, Marina Almășan susține că nu vrea să mai vorbească deloc despre viața privată.

Mi-am jurat că nu voi mai vorbi niciodată despre viața mea privată, pentru că, de câte ori am făcut confesiuni, m-am trezit cu ele răstălmăcite. Vă voi anunța numai atunci când în viața mea personală se vor întâmpla schimbări spectaculoase. Îmi doresc ca interesul publicului față de mine să-și aibă sorgintea în ceea ce fac, ca om de televiziune și scriitor, și nu în iubirile pe care le am sau în războaiele pe care le duc, cu unii și alții, a spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter