Florin Piersic, mesaj tulburător pentru români, la 84 de ani: "Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră"

Publicat pe

Florin Piersic este nu doar un munte de talent, ci și de optimism, însă, recent, marele actor a transmis un mesaj care i-a pus pe fanii săi pe gânduri, îngrijorându-i…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic va împlini 84 de ani pe 27 ianuarie, dar până acum marele actor nu și-a pierdut nicio clipă verva și entuziasmul tinereții, elocvența sa deosebită devenind chiar subiect de glume. Aflat la niște filmări la Cluj, marele actor a transmis publicului său un mesaj, în cadrul unui interviu pentru TVR.

Florin Piersic: „Inima mea vă aparține

O parte a discursului lui Florin Piersic, mai bine zis una dintre formulări, a părut cumva îngrijorătoare, dată fiind vârsta destul de înaintată a marelui actor… Chiar dacă nimeni nu rămâne veșnic aici și, de-a lungul vieții, cu toții ne gândim la moarte, în contextul actual cuvintele marelui actor au sunat destul de straniu, ca un fel de rămas-bun, cu atât mai mult cu cât Florin Piersic a fost întotdeauna optimist și plin de energie.

Florin Piersic, mesaj tulburător pentru români, la 84 de ani: "Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al  dumneavoastră"Florin Piersic, mesaj tulburător pentru români, la 84 de ani: "Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al  dumneavoastră"

„Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță! Inima mea, întreagă… Aproape întreagă, inima mea vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță! Nu uitați: sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!', a spus Florin Piersic.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău:sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista! Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

Un bunic fericit

Florin Piersic a avut și are o viață plină atât pe plan profesional, cât și personal. La 83 de ani, actorul este nu doar un tată împlinit, ci și un bunic fericit, deoarece cei doi copii ai săi i-au dăruit 4 nepoți.

Fiul său Florin Piersic Jr. l-a făcut pe actor bunic de două ori. Acesta are o fetiță, Sonia (14), provenită din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac (47 de ani), și un băiețel, Sasha, iubita lui Andreea făcându-l tată acum 4 ani.

În afara celor doi nepoți din partea lui Florin jr., Sasha și Sonia, Florin Piersic mai are doi nepoți din partea celuilalt băiat al său, Daniel, rezultat din căsnicia cu Anna Szeleș. Daniel are și el doi băieți, Mark Cristian (12 ani) și încă un băiețel de 9 ani și jumătate.

Și cum nepoții îi dau o energie infinită, marele actor nu se lasă doborât nici de vârsta înaintată și nici de pandemie, Florin Piersic este nerăbdător să urce din nou pe scenă, după ce, în luna august, după o pauză de 6 luni, a urcat pe scenă din nou alături de Medeea Marinescu, în piesa Străini în noapte.

„E extraordinar, nu-mi vine să cred că totuși am această bucurie că după șase luni de zile în care am fost în pandemie toți, și dvs. și noi, actori, actrițe, tehnicieni, decoratori, muzicieni (…) să ne întâlnim cu publicul. Am două cuvinte pe care le iubesc în viața mea: bucurie și speranță', a spus actorul, în urmă cu ceva timp, la Sinteza Zilei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter