Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu continuă lupta cu familia Bădălău, atât în Instanță, cât și pe Facebook. Cântăreața se consideră nedreptățită în sala de judecată, iar fostul soţ e favorizat datorită influenţei pe care o are tatăl acestuia, Niculae Bădălău. De aceea, disperată să nu-și piardă copiii, Claudia a scos artileria grea și aruncă pe Facebook acuzații grave la adresa familiei Bădălău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În procesul de divorţ şi custodie dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău a avut loc pe 10 decembrie o nouă înfăţişare la tribunal, când au fost audiată menajera familiei Bădălău, care a stat cu ei în casă ultimele două luni cât cei doi au convieţuit sub acelaşi acoperiş.

„Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sala a fost pusă sa jure cu mâna pe Biblie şi în loc sa spună: aşa să-mi ajute Dzeu', a spus aşa să mă ierte Dzeu' …. bineînţeles că am făcut o observaţie către doamna preşedinta pentru ceea ce a spus martora şi am fost dată afară din sală 40 de minute.

Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașiniClaudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Bineînţeles că martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău să-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil şi pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfacută de răul pe care l-a făcut şi că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe pagina sa de Facebook. 

'Oameni buni, dacă într-o instanță în care mă judec timp de 1 an și 4 luni nu sunt lăsată sa vorbesc, răspund doar cu Da sau Nu, sunt ținută la ușă, pedepsită că am atras atenția unui jurământ mincinos, am ales să lupt singură pentru copiii mei, să încerc a face dreptate, să strig cu disperare să fiu auzită de domnul Ministru al Justiției, de Poliție, de Procuratură, poate chiar să ajung la CEDO, la mama și copilul', a main scris Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu cere test antidrog pentru Gabi Bădălău

Cântăreața spune că deşi a depus probe şi dovezi „grele” la dosar, care îl incriminează pe Bădălău, nu au fost luate în seamă, în plus, până acum i-au fost respinse probele audio, video, doar solicitarea testului anti-drog a fost acceptată.

„Unde va fi trimis băiatul să-şi facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relaţiile de baza pe care vi le-aţi format datorită sacoşele de bani pe care fiul dv le aducea în casă şi pentru care tremuram de frică? Unde îl veţi trimite pe odorul pentru care i-aţi plătit zeci de mii euro la cămătari în procese penale cu furt de maşini, cu anturaje dubioase, bunica (mama) care datorită dv a ajuns sa facă toate aceste nenorociri pentru care îi luaţi apărarea în loc să-l duceţi pe un drum bun?!

Dacă aţi uitat, vă readuc eu aminte când aţi plătit cu bani grei un martor mincinos în procesul cu furt de maşini în care era implicat şi fiul dar pentru care l-aţi scos basma curată, iar alţii stau şi zac în închisoare datorită unei mărturii mincinoase”, a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook. 

Claudia nu se oprește aici și anunţă dezvăluiri importante în presă despre familia fostului soț pentru că se teme pentru viața copiiilor ei și îi vrea lângă ea.

„În zilele următoare, voi povesti şi cum un număr de telefon al unui mare om al justiţiei a ajuns la mine livrat chiar de fostul socru din greşeală şi nu înţeleg ce legături are cu acest domn. Vă voi relata şi cum a ajuns fata fostului meu socru să lucreze la aeroport, am şi dovezi scrise, vă voi relata şi cum a ajuns fostul meu socru sa facă un mare salon de evenimente şi cu ce bani, vă voi arată şi unde se mai duc banii dvs atunci când vă chinuiţi să obtineţi bani pe fonduri europene”, a mai scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.  

Citește și:

Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Imaginile au devenit publice: cum a reacționat iubita lui George Burcea

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații: „Vom crește fetița împreună”

Călin Doboș, arestat în timp ce încerca să fugă din țară! Esteticianul vedetelor a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă

„Nu voi permite niciodată în viața aceasta ca băieții mei să fie educați de aceasta familie' fără scrupule!”

Claudia Pătrășcanu este dispusă să facă orice este nevoie pentru ca băieții să ajungă la ea.

'Nu voi permite niciodată în viața aceasta ca băieții mei să fie educați de aceasta familie' fără scrupule, să mi-i ducă pe un drum greșit, același drum pe care l-au dus pe propriul copil, să nu crească cu iubire și credință! De aceea strig disperata către toate autoritățile: FACEȚI CEVA! Aveți totul depus la dosar! Cereri trimise cu disperare peste tot! Este vorba de doi minori care pot ajunge exemplul țării, copiii sunt viitorul, pe ei trebuie să-i ajutăm, și nu treceți cu vederea doar pentru că unii au bani și putere!', a scris Claudia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter