Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații: "Vom crește fetița împreună"

Publicat pe

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani de relație și un an de când au devenit părinții unei fetițe. Anul separării a fost făcut de artist, care a specificat că vor fi în continuare părinți buni pentru copilul lor, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Declarația a fost confirmată și de Laura.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Grasu XXL a anunțat chiar el despărțirea de Laura Andreșan, specificând nu va insista pe acest subiect, doar ca a vrut ca lumea să știe care este situația și că vor rămâne părinți implicați în creșterea fetiței lor.

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații: "Vom crește fetița împreună"Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații: "Vom crește fetița împreună"

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile', a scris Grasu XXL.

La scurt timp după postarea lui Grasu XXL, Laura Andreșan a distribuit postarea acestuia, iar la descriere a pus următoarele gânduri copleșitoare: #mybabydaddy (n.r.: #tăticulcopilașuluimeu)#OmBun @blanadeurs' și un emoticon cu mâinile împreunate pentru rugăciune.

Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema', Îmi pare foarte rău', Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!' sunt trei dintre comentariile strânse de postarea Laurei Andreșan.

Ce spunea Laura Andreșan acum un an despre relația cu Grasu XXL

În timpul unor declarații făcute la începutul lui 2019, vedeta a vorbit despre evoluția ei ca om, dar și în relația pe care o avea la acea vreme cu Grasu XXL.

Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi', a mărturisit Laura Andreșan în 2019, potrivit cancan.ro.

Citește și:

După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Ce copii mari și frumoși are Adrian Mutu. Ce vârste au cei patru și cum arată acum

Gabriel Dorobanțu, confirmat cu COVID-19! Care e starea sa de sănătate după ce a fost spitalizat

Laura Andreșan a terminat Psihologia

Laura Andreșan s-a retras în urmă cu câțiva ani din lumea pestriță a showbizului și între timp viața i s-a schimbat la 180 de grade. A devenit mămică, în iunie 2019 și se pare că acest rol o împlinește și o face extrem de fericită. În plus, în 2016 a terminat Psihologia și spune că această meserie a ajutat-o pe ea, înainte de toate, să-și schimbe stilul de viață.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!’, spunea Laura.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter