Gabriel Dorobanțu, confirmat cu COVID-19! Care e starea sa de sănătate după ce a fost spitalizat

Publicat pe

Gabriel Dorobanțu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, dar le-a dat vestea fanilor săi abia după ce a trecut de faza de spitalizare, care a durat nu mai puțin de 12 zile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Dorobanțu completează, din păcate, lista mult prea lungă a artisțțtilo confirmați pozitiv cu COVID-19… Artistul a mărturisit recent că a suferit de temutul coronavirus, dar că acum, din fericire, este acasă, în afara oricărui pericol.

În vârstă de 68 de ani, Gabriel Dorobanțu se afla în categoria cu risc ridicat, artistul mărturisind că a stat în spital timp de 12 zile după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Gabriel Dorobanțu, confirmat cu COVID-19! Care e starea sa de sănătate după ce a fost spitalizatGabriel Dorobanțu, confirmat cu COVID-19! Care e starea sa de sănătate după ce a fost spitalizat

Gabriel Dorobanțu a stat 12 zile în spital!

Într-o postare emoționantă pe pagina sa de socializare, interpretul care a intrat în istorie cu piesa Hai vino iar în gara noastră mică le-a mărturisit fanilor săi că a stat în spital aproape două săptămâni, iar acum se află acasă, unde a început recuperarea în urma COVID-19. De asemenea, alături de poza cu îngerii săi păzitori, ascunși de costumele de protecție, artistul le-a mulțumit tuturor cadrelor medicale care i-au salvat viața.

Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria, mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată aprecierea dlui Zanfir, managerul spitalului', a scris Gabriel Dorobanțu într-o postare pe Facebook.

S-a retras din viața publică acum 20 ani

Sunt 20 de ani de când Gabriel Dorobanțu a părăsit Bucureștiul, preferând să dea agitația capitalei pe liniștea provinciei. Artistul s-a mutat în urmă cu două decenii la munte, în comuna Cornu din Prahova, unde are o livadă cu meri și toată liniștea de care are nevoie.

Cel mai misterios aspect al vieții lui Gabriel Dorobanțu a fost dintotdeauna viața amoroasă, căci nu s-a știut niciodată cu cine se iubește artistul.

Citește și: Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoţite de partenerii de viaţă devin mai importante şi mai grave. Şi nu-mi place!‘,a  declarat Gabriel Dorobanțu pentru Taifasuri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter