Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte: "Am purtat mască, problema a fost..."

Publicat pe

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Și soția sa are COVID-19 și împreună s-au izolat la domiciliu. Medicul a spus cum a luat virusul și cum se simte în aceste momente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Rafila a anunțat că a are COVID-19. Medicul se izolase deja cu o zi înainte, când a aflat rezultatul testului soției sale, care fusese pozitiv.

Totuși, infectarea medicului nu s-a produs după ce a intrat în contact cu soția, ci după ce ar fi petrecut timp cu un coleg apropiat, care s-a infectat cu COVID-19.

Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte: "Am purtat mască, problema a fost..."Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte: "Am purtat mască, problema a fost..."

Alexandru Rafila, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID-19

Medicul Alexandru Rafila susține că se simte bine în aceste momente, chiar el a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

„Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu. S-a confirmat infecţia şi în cazul meu. Asta este situaţia. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Cât se vede, sunt ok. Am purtat mască…

Problema a fost contactul cu un alt coleg care se testase cu foarte puţin timp în urmă. Am mâncat împreună, copiii noştri s-au jucat împreună. Acesta a fost momentul în care am aflat – după câteva zile – că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg se confirmase infectarea cu coronavirus', a declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

Medicul Alexandru Rafila va sta, timp de două săptămâni de la aflarea diagnosticului, în izolare, la domiciliu.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Dr. Alexandru Rafila, o nouă decizie în cazul pacienților COVID-19:”Unele persoane asimptomatice vor fi externate, chiar dacă rămân «pozitive»”

Citește și: Medicul Alexandru Rafila avertizează:Dacă masca se va umezi, poate dăuna'. Ce avem de făcut pentru a fi în siguranță la un eventual contact cu COVID-19

Citește și: Ce alimente trebuie să consume bolnavii de COVID-19.Pot ajuta la refacerea mai rapidă a organismului

Citește și: Alin Oprea, declarații de dragoste de ziua iubitei sale:„Ești medicul care mi-a salvat viața, când alții m-au îmbolnăvit'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter