Liviu Dragnea are COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Publicat pe

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19. Fostul lider PSD a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava. Informația a fost confirmată de avocata fostului președinte al Camerei Deputaților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Fostul lider PSD are o formă ușoară a bolii, însă a fost transferat la spitalul Penitenciarului Jilava, unde a fost supus mai mult investigații, potrivit Digi24. Liviu Dragnea ar fi contractat virusul de la un coleg de celulă.

Liviu Dragnea are COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului JilavaLiviu Dragnea are COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a confirmat că fostul lider al PSD a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19 şi a explicat că, deocamdată, starea acestuia este una bună.

„Două persoane custodiate de Penitenciarul Bucureşti-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 şi s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava', a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarilor (ANP).

Citește și: Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Liviu Dragnea, în pușcărie. Irina Tănase:”Este chinuit de dureri insuportabile!”

Citește și: Irina Tănase, dialog ironic cu mama ei, despre relația cu Liviu Dragnea:„E mai mare decât tata?'

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Adrian Mutu.Ce vârste au cei patru și cum arată acum

Citește și: Octavian Andronic a murit la 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Jurnalistul era internat în spital de o săptămână

Liviu Dragnea se află în închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, pe 27 mai 2019, în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive. Fostul șef PSD, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al DGASPC Teleorman, să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții, în perioada iulie 2006–decembrie 2012.

„În realitate, cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a partidului politic al cărui președinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă’, se arată în rechizitoriul DNA.

În 22 aprilie 2016 Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul’, însă procurorii DNA au cerut magistraților ÎCCJ trei și cinci ani de închisoare cu executare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter