Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului: "Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!"

Publicat pe

Fratele lui Cezar Ouatu a murit la finele acestei săptămâni, iar artistul, devastat de durere, a transmis un mesaj emoționant în social media, unde i-a adus un omafiu lui Theodor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o tristă zi de 13, Cezar Ouatu a primit o veste extrem de tristă, care i-a sfâșiat sufletul – fratele său a încetat din viață. Copleșit de durere, artistul i-a adus un tribut fratelui său în social media.

La scurt timp după ce a primit dureroasa lovitură, Cezar Ouatu a făcut public, pe pagina sa de socializare, trista veste, postând nu doar un mesaj tulburător, ci și o fotografie emoționantă.

Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului: "Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!"Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului: "Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!"

Prea devreme, iubirea mea!

Contratenorul a dezvăluit că sicriul cu trupul neîînsuflețit al fratelui său, Theodor Ouatu, va fi depus la capela Cimitirului Bolovani, din Ploiești, ceremonia de înmormântare urmând a avea loc mâine, 15 decembrie.

O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!!
Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu!!! Tăticul nostru te așteaptă Sus!! Sunt trist rău!!!

Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești și înmormântat marți cu onoruri militare tot la Cimitirul Bolovani!', a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare, unde a postat o poză de album alături de fratele său.

În urmă cu 10 ani, Cezar Ouatu și-a pierdut și tatăl

Din nefericire, artistul nu este la prima încercare grea din viața sa, în urmă cu 10 ani Cezar Ouatu pierzându-și și tatăl, Florin Ouatu, prim-flautist la Filarmonica din Ploiești, care a încetat din viață la doar 61 de ani.

Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza. Este un subiect foarte sensibil pentru el, îi stârneşte mereu lacrimi. Îmi amintesc şi acum acel moment. Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit (n.r.: a făcut infarct). Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare', a povestit mama lui Cezar Oatu în cadrul unui interviu mai vechi pentru click.ro.

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă. Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter