Octavian Andronic a murit la 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Jurnalistul era internat în spital de o săptămână

Publicat pe

Octavian Andronic a murit la vârsta de 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Jurnalistul era internat în spital de mai bine de o săptămână, unde medicii au încercat să facă tot ce au putut pentru a-l ține în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este doliu în lumea presei din România. Jurnalistul Octavian Andronic a murit la vârsta de 74 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19, potrivit Cancan.

Jurnalistul s-a stins din viață vineri noapte, iar familia este profund îndurerată, după pierderea suferită. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața lui Ando, așa cum îl cunoștea toată lumea.

Octavian Andronic a murit la 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Jurnalistul era internat în spital de o săptămânăOctavian Andronic a murit la 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. Jurnalistul era internat în spital de o săptămână

„Cu deosebită durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a celui care a fost Octavian Andronic, jurnalist şi caricaturist de o inegalabilă valoare. Dragă ANDO, soţia Mariana, fiica Ana, cei apropiaţi şi toţi colaboratorii ce au avut onoarea să lucreze alături de tine de-a lungul deceniilor îţi vor simţi de-acum înainte lipsa! Dumnezeu să te odihnească în pace!', se arată în mesaj.

Medicul Monica Pop a vorbit despre cauza morții lui Octavian Andronic.„Un infarct miocardic i-a oprit inima mare! Domnul OCTAVIAN ANDRONIC, talentat jurnalist și om deosebit, cu suflet frumos si sensibil, s-a stins în urma unui infarct miocardic acut! Mare pierdere! Regret din tot sufletul. Condoleante familiei îndoliate', a scris pe Facebook Monica Pop.

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă. Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Cine a fost Octavian Andronic

Jurnalistul, graficianul şi caricaturistul Octavian Andronic (Ando) s-a născut pe 2 mai 1946, la Sânnicolau-Mare, judeţul Timiş.

A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii Bucureşti în anul 1969. În acelaşi an a debutat în presă lucrând, timp de două decenii, ca reporter la „Informaţia Bucureştiului”. După Revoluția din 1989, el a fondat publicația Libertatea, al cărui redactor-șef și director a fost până în 1998.

De asemenea, a condus proiectul ziarului Informația de prânz' la grupul MediaPro și a fost, vreme de un an, directorul general adjunct al postului Tele7abc (2000-2001).

Jurnalistul Octavian Andronic a murit vineri, 11 decembrie, în urma unui stop cardio-respirator. Ando era internat de mai bine de o săptămână în spital și era infectat cu COVID-19.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter