Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Liviu Dragnea, în pușcărie. Irina Tănase: "Este chinuit de dureri insuportabile!"

Publicat pe

Irina Tănase a dezvăluit ce probleme grave de sănătate are Liviu Dragnea în pușcărie. Iubita fostului șef al PSD susține că acesta are dureri insuportabile și, din păcate pentru el, accesul la terapii și tratamente care l-ar putea ajuta este restricționat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea se află în închisoare de mai bine de un an de zile, timp în care problemele de sănătate i s-au agravat până în punctul în care acum are dureri insuportabile.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite', a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru Fanatik.

Liviu Dragnea face kinetoterapie în închisoare

În urma demersurilor avocatei sa, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Astfel, potrivit logodnicei sale, fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie, menite a-l ajuta să scape de durerile chinuitoare.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil', a dezvăluit Irina Tănase.

În urmă cu trei săptămâni, Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a făcut mare scandal pe aceeași temă. Femeia care îl reprezintă în instanță pe fostul lider al PSD a dezvăluit că starea de sănătate a lui Dragnea s-a înrăutățit, iar principala cauză este hernia de disc e care suferă.

Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Liviu Dragnea, în pușcărie. Irina Tănase: "Este chinuit de dureri insuportabile!"Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Liviu Dragnea, în pușcărie. Irina Tănase: "Este chinuit de dureri insuportabile!"

Citește și: Irina Tănase, dezvăluire-șoc! Iubita lui Dragnea a avut o boală gravă în copilărie și putea să moară oricând

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii injuste luate la nivel Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Fac această declarație pentru a atrage atenția public asupra unor consecințe care pot deveni ireversibile. Afecțiunile clientului meu era cunoscute public. Are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte în zona cervicală, o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiție medicală, cât și altele, dar și care e stadiul fiecăreia dintre ele. De asemenea, pe parcursul detenției, a beneficiat de tratament pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora', a spus, atunci, Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

De ce se află Liviu Dragnea în pușcărie

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, pe 27 mai 2019, în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive. Fostul șef PSD, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al DGASPC Teleorman, să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții, în perioada iulie 2006–decembrie 2012.

Citește și: Cum arăta în copilărie Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a împlinit 27 de ani, dar s-a serbat departe de partenerul ei

„În realitate, cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a partidului politic al cărui președinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă', se arată în rechizitoriul DNA.

În 22 aprilie 2016 Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul', însă procurorii DNA au cerut magistraților ÎCCJ trei și cinci ani de închisoare cu executare.

Citește și: De ziua lui, Liviu Dragnea a primit o declarație de dragoste surprinzătoare din partea iubitei lui, Irina Tănase: „Te iubesc cu patimă”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter