Cum arăta în copilărie Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a împlinit 27 de ani, dar s-a serbat departe de partenerul ei

Publicat pe
Cum arăta în copilărie Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a împlinit 27 de ani, dar s-a serbat departe de partenerul eiCum arăta în copilărie Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a împlinit 27 de ani, dar s-a serbat departe de partenerul ei

Irina Tănase a ajuns una dintre cele mai mediatizate figuri după ce a devenit iubita lui Liviu Dragnea. Aflat acum la închisoare, acesta nu i-a putut oferi iubitei sale, care tocmai a împlinit 27 de ani, o petrecere de pomină, ca anul trecut. Iată cum arăta în copilărie Irina.

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iubita sa, Irina Tănase, a ajuns încă o dată în atenția opiniei publice.

Mesajul transmis de Irina Tănase de ziua de naștere. A împlinit 27 de ani

Irina tocmai a împlinit 27 de ani, însă dacă anul trecut a sărbătorit alături de Liviu Dragnea la un restaurant de lux, având parte de invitați celebri și de cele mai frumoase cadouri, anul acesta s-a serbat mult mai discret.

Irina a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un buchet de flori, însoțit de mesajul: 'Știu că poza nu este cea mai artistică, însă de această data, este mai important mesajul. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit ieri la mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. În viață nu este important să ai prieteni mulți ci mai degrabă ca cei pe care îi ai să fie adevărați, loiali și demni. Și cei care mă cunosc cu adevărat știu că întotdeauna am apreciat sinceritatea și gesturile venite din inimă. Mă simt norocoasă că îmi sunteți prieteni!

Deși se speculează că iubita lui Liviu Dragnea ar fi făcut câteva modificări de ordin estetic de-a lungul timpului, operându-și nașul și schimbând forma buzelor, o imagine din copilărie cu aceasta demonstrează că a fost dintotdeauna o fată drăguță.

Cum l-a cunoscut Irina Tănase pe Liviu Dragnea

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Mai multe detalii a dat presei chiar Primarul Capitalei, Gabriela Firea: „Este o tânără care cred că este de viitor în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă bine. Ne cunoaştem şi de la alte evenimente private. (…) Ştiu că a ajutat foarte mult la organizarea unor evenimente caritabile, umanitare, de Crăciun sau de Ziua Femeii’.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter