Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase când l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare. Iulia Albu dă verdictul!

Publicat pe

Irina Tănase a mers joi, la Penitenciarul Rahova, împreună cu fiul iubitului ei, Valentin, să-l viziteze pe Liviu Dragnea. Ținuta iubitei liderului PSD a intrat în vizorul criticului vestimentar, Iulia Albu. Dacă a făcut o alegere bună sau nu, aflăm chiar de la vedetă.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a ajuns, joi, la Penitenciarul Rahova, în vizită la liderul PSD. Tânăra a purtat o rochie albă fără mâneci și a optat pentru încălțăminte sport. Irina Tănase a fost în vizită la Liviu Dragnea, la închisoare, alături de fiul politicianului.

Iulia Albu a dat verdictul și a spus dacă Irina Tănase s-a îmbrăcat adecvat pentru vizita la închisoare.  'În alb s-a îmbrăcat însă și iubita lui Liviu Dragnea în vizita pe care i-a făcut-o la penitenciar. Irina Tănase a avut o ținută extrem de simplă si potrivită, iar alegerea încălțămintei sport fiind extrem de fericită.', a spus Iulia Albu, pentru VIVA!.

Iubita liderului PSD a trecut cu bine peste spiritul critic al Iuliei Albu. Se pare că Irina Tănase a avut o ținută potrivită pentru o asemenea vizită și locație.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare

Pe 27 mai, președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

FOTO: Libertatea / Eli Driu

Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase când l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare. Iulia Albu dă verdictul!Cum s-a îmbrăcat Irina Tănase când l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare. Iulia Albu dă verdictul!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter