Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Imaginile au devenit publice: cum a reacționat iubita lui George Burcea

Publicat pe

Ironia sorții face ca Viviana Sposub și Andreea Bălan să se fi întâlnit față în față. Concurenta de la Ferma formează un cuplu cu fostul soț al Andreei Bălan, însă ea a recunoscut că este fan trupa Andre încă de când era copil. Așa se face că iubita lui George Burcea s-a aflat la doar câțiva metri de fosta lui soție, în timpul unui spectacol susținut de artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trupa André s-a reunit în urmă cu un an, iar pe 9 iulie a fost lansat oficial videoclipul melodiei Reset la inimă în cadrul unui concert spectaculos, spre bucuria fanilor.

Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Imaginile au devenit publice: cum a reacționat iubita lui George BurceaViviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Imaginile au devenit publice: cum a reacționat iubita lui George Burcea

Printre fanii trupei s-a aflat și Viviana Sposub, iar filmulețul a ajuns pe canalul de YouTube al Andreei Bălan. Viviana apare fredonând cele mai celebre piese ale trupei Andre. Pe atunci, nimeni nu își închipuia că Viviana va ajunge să fie iubita lui Burcea, tatăl fetițelor Andreei Bălan.

Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa André de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova.'Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r.: Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci. (…) Eu eram fan André . Vă iubeam pe amândouă, aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț (n.r.: George Burcea). Nu știu ce se crede despre asta'a declarat Viviana Sposub în cadrul Ferma, amuzându-se și ea de ironia situației.

Ce a spus Viviana Sposub, la Ferma, despre fetițele Andreei Bălan

Viviana Sposub are o relație cu George Burcea de câteva luni, iar acum tânăra a vorbit la Ferma despre fetițele Andreei Bălan. Artista ține foarte mult la Ella și Clara, iar cele spuse cu siguranță nu vor fi pe placul ei.

Într-o discuție la Ferma, Viviana Sposub a pomenit despre fetițele Andreei Bălan, iar asta cu siguranță o va deranja pe vedetă. Actuala iubită a lui George Burcea a primit o pedeapsă la Ferma din partea Mihaelei Rădulescu, după ce nu a respectat regulile unei sarcini. Viviana Sposub a fost nevoită să vorbească 10 minute cu un buștean, ca și cum ar fi vorbit cu George Burcea. Înainte de a se apuca de ipășirea ‘pedepsei’, fosta concurentă spunea că ea crede că va avea un drum lung cu iubitul ei, moment în care a intervenit și Andrei Stoica.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:'Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:'Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii’. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!’

‘George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…’, a spus Andrei Stoica. Viviana a continuat discuția: ‘Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne ajută, să trăiască!’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter