Cum se simte Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă: "Cu mult stres și emoții..."

Publicat pe

Mihai Budeanu, care a fost infectat cu COVID-19, a trecut prin clipe extrem de grele. A fost internat la Terapie Intensivă, în stare gravă, iar acum chiar artistul a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Budeanu a contract noul coronavirus, care a făcut ravagii în lume și a fost internat la Spitalul din Medgidia în stare gravă. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a avut nevoie de tratament cu plasmă, fiind transferat astfel de la Mangalia.

Cum se simte Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă: "Cu mult stres și emoții..."Cum se simte Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă: "Cu mult stres și emoții..."

După aproape o lună de spitalizare, cântărețul de la 3 Sud Est a fost externat. Mihai Budeanu susține că a ajuns acasă și acum se simte bine.

„Salutare oameni buni!De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptâmâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă, pot sa zic că am învins.', a transmis el pe rețelele de socializare.

Mihai Budeanu a fost externat după o lună de spitalizare

În egală măsură, el a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care i-au salvat viața și nu numai. Artistul a mulțumit și familiei care i-a stat alături în clipele grele prin care a trecut.

„A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.

Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt copiii lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est.Ștefan și Sara au pasiuni artistice

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Mihai Budeanu, internat la ATI, din cauza COVID-19.Toată familia lui s-a infectat cu noul coronavirus

Citește și: Gabriel Dorobanțu, confirmat cu COVID-19!Care e starea sa de sănătate după ce a fost spitalizat

Citește și: Liviu Dragnea are COVID-19.A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Mihai Budeanu: „Familia mea a fost cea mai încercată”

Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînteles vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.

Acest mesaj aș fi vrut sa fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori și nu stim ce ne așteaptă.

Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!', a mai transmis artistul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter