Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului: "Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii". Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Publicat pe

Chiar dacă Agentul VIP nu mai apare pe micul ecran, Cristi Brancu nu a renunțat la meseria sa. S-a adaptat vremurilor, iar acum are o emisiune în mediul online. Prezentatorul a vorbit deschis despre motivele care ar fi putut sta în spatele divorțurilor anunțate în acest an în lumea mondenă, dar în vizorul său au intrat și foste asistente TV, precum Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta și-au anunțat despărțirea o serie de cupluri celebre. Multe dintre ele păreau extrem de solide, iar vestea că divorțează a aprins lumea mondenă.

Cornel de la Vunk, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, Anca Țurcașiu și Cristi Georgescu, Analia Selis, Pepe și Raluca Pastramă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Raluca și Walter Zenga, Andreea Bălan și George Burcea, Larisa și Alin Oprea, recent Antonia și Andrei Ștefănescu – este lista scurtă, care însă nu pare că nu s-a închis.

Citește și: Surpriză în showbiz!Cristi Brancu și Teo Trandafir prezintă împreună un nou show, împreună

Citește și: Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani:”Speculația legată de vârsta prezentatorilor este…”

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță:„Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută'

Citește și: Ce a spus Viviana Sposub, la Ferma, despre fetițele Andreei Bălan:'O să fiu mamă vitregă'

Cristin Brancu: „După ani, vine decontarea”

Cristi Brancu, care a avut multe dintre vedetele menționate în emisiunile sale, a vorbit despre posibilele motive pentru care s-a ajuns la despărțiri dureroase, unele după foarte mulți ani de căsnicie.

Pandemia a pus o oglindă în fața tuturor cuplurilor care pierduseră fericirea, în timp ce erau ocupate cu altceva. E clar însă de foarte multe ori, membrii unui cuplu evoluează diferit. Și, după ani, vine decontarea. Aici sunt Anca Țurcașiu, Cornel Ilie, Analia. Și nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii.

Sau când baza unei casnicii nu mai e iubirea – când a fost! -, ci statutul, sexul, nivelul de trai. Orgoliul. Când gelozia nu e tratată, ca orice boala. Când căsnicia nu vine din suflet și sa calci strâmb pare Ok. Aici sunt Bianca Dragusanu, Claudia Pătrășcanu. Pandemia – problemele financiare, lipsa activității – pot pune gaz pe foc. Dar, de fapt, suferința exista dinainte. Latent„, a spus Cristi Brancu într-un interviu acordat playtech.ro.

Cristi Brancu: „Recordurile de operații estetice înseamnă nesiguranță”

De asemenea, Cristi Brancu a vorbit despre Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și alte vedete care au depășit recordul la operații estetice, sunt frumoase, adevărate bombe sexy, dar totuși nu au noroc în dragoste.

Prezentatorul și-a expus opinia privind fericirea de fațadă în cazul lor, subliniind că principala motivație care stă în spatele numeroaselor intervenții estetice este nesiguranța lor, generată de traumele din trecut.

Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:  "Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii". Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:  "Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii". Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

„Recordurile de operații estetice înseamnă nesiguranță. Suferința în trecut. Traumele care le-au transformat în mașini de cucerit. Permanentă nemulțumire. Dorința de a fi altceva decât te-a lăsat Dumnezeu. Fizic, poate fi un progres, până când devine strident. Prea mult. Atenție, una e să corectezi o problemă și alta să te tot transformi. De ce transformarea nu aduce și fericire în suflet/iubire? Pentru că, deși nu ar recunoaște, fetele acestea au sufletul ars de multă vreme. Că e coadă de bărbați după ele, e normal. Arată ca o bombă. Dar fericirea e doar de exterior”, a mai spus Cristi Brancu.

Cristi Brancu și Teo Trandafir prezintă împreună un nou show

Relația lui Cristi Brancu cu Teo Trandafir nu era una prea bună, însă asta nu i-a oprit ca în prezent să fie gazdele unui show total neașteptat și controversat. După ce a rămas fără emisiunea ‘Agenția VIP’, vedeta s-a reorientat și a început să-și facă propriul show, însă online.

Fostul prezentator de la Antena Stars a mărturisit că în trecut a supărat-o pe Teo Trandafir cu niște subiecte, însă relația lor este acum foarte bună. Cei doi prezintă un show online, proiect de care Cristi Brancu este foarte mândru. După ce a plecat de la ‘Agenția VIP’, vedeta a fost invitat din ce în ce mai des la Kanal D, trust cu care a fost și în negocieri, însă nu vrea să se grăbească în a lua o decizie.

E o mare revelație a acestui an. Din mici orgolii și subiecte gestionate prost, practic, am vorbit, cu încordare, de două ori în 20 de ani! Când invitația la emisiunea lui Teo a venit – ceea ce nu era posibil, în 13 ani de concurență! -, am simțit că va fi bine. Ne-am întâlnit cu câteva minute înainte, ne-am privit în ochi și 20 de ani de tăcere parcă nu au existat. Vorbim și colaborăm cu un sentiment de prețuire și de prietenie minunat. Să lucrezi cu Teo? E un privilegiu să ai alături o personalitate înțeleaptă profesionistă până în vârful unghiilor, cu un farmec care face din fiecare moment un reper. O bucurie!„, a mai spus acum Cristi Brancu, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter