Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani: "Speculația legată de vârsta prezentatorilor este..."

Publicat pe

După 13 ani pe post, emisiunea Agenția VIP nu se va mai regăsi în grila de toamnă Antena Stars, însă Cristi Brancu nu se resemnează și are de gând să revină în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din cauza pandemiei COVID-19, care a afectat simțitor bugetul postului, atât conducerea Antena Stars, cât și Cristi Brancu au luat decizia ca proiectul să se difuzeze în online.

'Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă.

Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculația legată de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități' a spus Cristin Brancu pentru Ciao.ro.

Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani: "Speculația legată de vârsta prezentatorilor este..."Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani: "Speculația legată de vârsta prezentatorilor este..."

Continuă în online

Cristi Brancu are în jur de 40 de mii de abonați pe canalul său de YouTube, așa că ia în calcul și o variantă online a emisiunii sale.

'Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem Întâlni într-un alt proiect viabil', a mai spus Brancu.

„Aproape 4000 de emisiuni în 13 ani. Parcă merge și o gură de aer! Televiziunea este o pasiune care mă arde în continuare și de unde nu am plecat.”, susține Brancu.

„Aici este viitorul!”

„Indiferent de următorul proiect TV, nu voi întrerupe proiectul Cristi Brancu Live, transmis în streaming pe YouTube și Facebook. Practic, nu am lipsit deloc din fața publicului. Timp de patru luni, am avut interviuri aproape zi de zi. Mă regăsesc mult în acest proiect, pentru că e ceea ce oamenii cu nevoie acum.

Oamenii vor să știe ce se va întâmpla cu ei, cum să-și vindece fricile, cum să-și păstreze sănătatea, cum să facă bani. Vor soluții, multă speranță. Am aflat lucruri senzaționale de la vedete, doctori, mari oameni de business, avocați, terapeuți, profesori, psihologi. Aveam nevoie de această repoziționare.”, a mai declarat Cristi Brancu.

Și Mihai Morar a rămas fără emisiune

Și Mihai Morar a fost anunțaț de șefi că este pus pe liber din cauza pandemiei de coronavirus printr-un email. Pe Mihai Morar îl puteți auzi în continuare în fiecare dimineață la Radio Zu, pentru că și-a mutat studioul acasă.

Pe de altă parte, Majda Aboulumosha și Andrei Ștefănescu au anunțat zilele trecute că se retrag din emisiunile pe care le prezintă, pentru că încep noi proiecte.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă