Mihai Morar și Cristi Brancu au fost puși pe liber de șefii de la Antena Stars. Emisiunile prezentatorilor au fost scoase din grilă din cauza pandemiei de coronavirus

Publicat pe

Decizii radicale luate de șefii de la Antena Stars, din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Mihai Morar și Cristi Brancu au fost puși pe liber, iar emisiunile lor au fost scoase din grilă.

De mai bine de o săptămână, emisiunile 'Răi da` buni' și 'Agenția VIP' au fost scoase din grilă. Aceste schimbări în teleziune au neașteptate pentru telespectatori.

Se pare că Mihai Morar și Cristi Brancu au fost anunțați de șefi că sunt puși pe liber din cauza pandemiei de coronavirus printr-un email, potrivit Cancan.

Citește și: Mihai Morar, dialog impresionant cu o vânzatoare, în timpul pandemiei de coronavirus: „O lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub mască.În adâncul privirii li se citește și lor teama”

Cei doi prezentatori probabil își vor relua activitatea după ce va trece această pandemie de coronavirus. Mihai Morar și Cristi Brancu sunt singurii prezentatori de la Antena Stars care au fost 'trași pe dreapta' de șefi. Majda Aboulumosha și Andrei Ștefănescu au anunțat zilele trecute că se retrag din emisiunile pe care le prezintă, pentru că încep noi proiecte.

Pe Mihai Morar îl puteți auzi în continuare în fiecare dimineață la Radio Zu, pentru că și-a mutat studioul acasă. Cât timp emisiunea este suspendată, Cristi Brancu se ocupă de canalul său de YouTube, unde face dezvăluiri neașteptate despre vedete și vine cu subiecte interesante din lumea mondenă.

Citește și: Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Agenția VIP. Motivul pentru care a plecat: 'De mâine…'

FOTO: Facebook

Mihai Morar și Cristi Brancu au fost puși pe liber de șefii de la Antena Stars. Emisiunile prezentatorilor au fost scoase din grilă din cauza pandemiei de coronavirusMihai Morar și Cristi Brancu au fost puși pe liber de șefii de la Antena Stars. Emisiunile prezentatorilor au fost scoase din grilă din cauza pandemiei de coronavirus
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter