Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Agenția VIP. Motivul pentru care a plecat: ”De mâine...”

Publicat pe

Încă o schimbare în televiziune. Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Agenția VIP și este pregătită să se dedice unui nou proiect. Vedeta a fost cea care a făcut anunțul neașteptat.

Telespectatorii nu o vor mai vedea pe Majda Aboulumosha la Agenția VIP, pentru că și-a dat demisia. Colega lui Cristi Brancu a explicat și motivul pentru care a ales să renunțe la emisiune. Vedeta a dat vestea plecării sale pe una dintre rețelele de socializare, unde a ținut să mulțumească celor care o urmăreau la Antena Stars.

„Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate', a scris Majda pe Facebook.

Citește și: Schimbări la Antena Stars. Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. Cine vine în locul artistului

Se pare că vedeta va începe un nou proiect cu Andrei Ștefănescu, care și el a ales să plece de la Star Matinal. Cei doi vor rămâne alături de telespectatori, însă într-o nouă emisiune. Așadar, Cristi Brancu a rămas fără colega sa de platou la Agenția VIP. Majda nu a dat mai multe detalii despre ceea ce va prezenta și a lăsat să fie puțin suspans pentru cei care o apreciază și o urmăresc la televizor.

Citește și: Majda a tras o sperietură groaznică în Bulgaria: „Nişte domni cu ranga s-au gândit să ne spargă maşina!”

FOTO: Facebook

Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Agenția VIP. Motivul pentru care a plecat: 'De mâine...'Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Agenția VIP. Motivul pentru care a plecat: 'De mâine...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter