Scene inedite la Asia Express: Alex Abagiu l-a pupat cu foc pe Radu Vlăduț! Cum au reacționat Gina Pistol și ceilalți concurenți

Publicat pe

A fost show total la Asia Express, unde Alex Abagiu și Radu Vlăduț au lăsat pe toată lumea mască, după gestul pe care l-au făcut. 

Scene inedite la Asia Express: Alex Abagiu l-a pupat cu foc pe Radu Vlăduț! Cum au reacționat Gina Pistol și ceilalți concurențiScene inedite la Asia Express: Alex Abagiu l-a pupat cu foc pe Radu Vlăduț! Cum au reacționat Gina Pistol și ceilalți concurenți

Citește și: Cine sunt Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț de la Asia Express. Cei doi și-au atras antipatiile tuturor echipelor

În ultima ediție a emisiunii Asia Express, Speak și Ștefania, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost nevoiți să susțină un spectacol în limba mandarină. 

Concurenții au făcut spectacol, însă Alex Abagiu și Radu Vlăduț și-au uitat replicile și au continuat piesa în limba română. 

La finalul interpretării, Alex l-a pupat pe Radu, iar gestul lui a stârnit ropote de aplauze și râsete. 

Citește și: Cum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbat

Ați fost minunați! Bravo! Și acum, am să rog publicul să voteze cu echipa care i-a plăcut cel mai mult', a afirmat Gina Pistol în timp ce aplauda împreună cu spectatorii și ceilalți concurenți ai show-ului de la Antena 1.

Citește și: Alex Abagiu, reacție după ce s-a retras din jocul pentru amuletă, la Asia Express: „Am coborât în același nămol fără să trebuiască să mă tăvălesc în el. Și dacă trebuie să suport consecințe pentru aceasta alegere…”

Mi s-a părut că a venit momentul acela de condamnare', a spus Radu Vlăduț, despre momentul în care a trebuit să intre pe scenă.

Alexandru Abagiu este un make-up artist celebru în România. Are 39 de ani și este preferatul vedetelor pe care le transformă complet. Era cunoscut în lumea mondenă și înainte de apariția la Asia Express, însă acum a devenit și mai celebru.

Radu Vlăduț are 23 de ani, este corporatist și lucrează în resurse umane.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter