Cum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbat

Publicat pe

Radu Vlăduț de la Asia Express este un personaj controversat în cadul competiției, iar de-a lungul timpului și-a atras un val de antipatie din partea colegilor. A intrat la Asia Express alături de prietenul lui, Alexandru Abagiu. Vopsit blond, este o figură cunoscută acum, însă iată cum arăta Radu Vlăduț înainte să intre în aventura de pe Drumul Comorilor.

Cum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbatCum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbat

Radu Vlăduț și Alex Abagiu de la Asia Express nu sunt foarte agreați în cadrul competiției. Și-au atras antipatia colegilor prin comentariile, ironiile și atacurile la adresa celorlalți concurenți.

Înainte de a intra în competiția Asia Express, Radu Vlăduț nu era cunoscut publicului. El a dobândit notorietate odată cu participarea la emisiune.

Citește și: Cine sunt Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț de la Asia Express. Cei doi și-au atras antipatiile tuturor echipelor

Pe lângă comentariile acide la adresa celorlalte echipe, Radu Vlăduț s-a mai remarcat la Asia Express prin apariția sa. Nu vorbim doar despre modul in care cei doi colegi aleg să se îmbrace, ci și despre look-ul său. Nu doar că a venit vopsit blond, ci a ținut neapărat să-și păstreze culoarea și pe parcursul comptiției.

Astfel, chiar dacă nu întotdeauna cazările sunt cele mai strălucite la Asia Express, Radu Vlăduț a găsit un moment în care să-și roage colegul să-l vopsească. Din păcate, nu a ieșit chiar ceea ce și-a dorit, însă cel puțin și-a păstrat culoarea.

Citește și: Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express. Până unde merge antipatia: „Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up”

Dat fiind că Radu Vlăduț nu era cunoscut înainte de competiție, puțini știu cum arăta concurentul înainte de Asia Express. Imaginile postate pe rețelele de socializare înainte de a se aventura pe Drumul Comorilor ne înfățișează un bărbat cu un look total diferit. Imaginile vorbesc de la sine!

Cine este Radu Vlăduț de la Asia Express

Radu Vlăduț de la Asia Express este cel mai bun prieten al make-ul artistului Alex Abagiu. Precum a declarat chiar el în cadrul unui interviu, Radu Vlăduț a fost cel care l-a convins pe Alex Abagiu să participe la Asia Express.

'Eu cu Alexandru (n.red Abagiu) ne-am cunoscut acum patru sau cinci ani la un festival de muzică. Pe vremea aia eu locuiam la Cluj și eram în aceeași gașcă. Când eu m-am mutat la București, am început să cunosc oamenii pe care deja îi știam, printre care și Alexandru. Am intrat în gașca lui și de aici am ajuns și la Asia Express. Eu l-am convins!”, a declarat Radu Vlăduț la întoarcerea în țară.

Citește și: Radu Vlăduț, concurent la Asia Express sezonul 3, dezvăluiri neașteptate: „Se întâmplă să începi o oră răzând și să o termini urlând isteric”

Radu Vlăduț are 23 de ani, este corporatist, lucrând în resurse umane, scrie wowbiz.ro. Singura legătură cu showbiz-ul este prietenia cu Alex Abagiu, make-ul artistul vedetelor.

Radu Vlăduț s-a pregătit intens pentru Asia Express

Pentru că urma să intre într-o competiție de asemenea anvergură, Radu Vlăduț s-a pregătit cum se cuvine pentru a face față provocărilor de pe Drumul Comorilor.

Atât el, cât și Alex Abagiu s-au înfometat, au făcut exerciții pentru a nu întâmpina probleme din cauza condiției fizice. De asemenea, cei doi colegi și-au pregătit mai multe tricouri cu mesaje motivaționale, scene biblice sau poze cu Vica Blochina și Daniela Crudu, două foste participante la Asia Express.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat proba de imunitate în Asia Express, sezonul 3

Cum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbatCum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbat

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter