Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express. Până unde merge antipatia: "Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up"

Publicat pe

Conflict deschis la Asia Express între Alex Velea și Alex Abagiu cu Radu Vlăduț. Este o antipatie vizibilă pe micul ecran, însă până unde merge aceasta? Alex Velea a vorbit la Xtra Night Show despre tensiunile dintre cele două echipe.

Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express. Până unde merge antipatia: "Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up"Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express. Până unde merge antipatia: "Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up"

Conflictul dintre echipa Alex Velea – Mario Fresh și echipa formată din Alex Abagiu și Radu Vlăduț s-a văzut cel mai bine în momentul în care primii dintre ei au câștigat amuleta.

Câștigătorii Alex Velea și Mario Fresh au fost puși în situația de a alege ce sarcini vor îndeplini echipele înainte de a pleca. Au existat munci care durau doar 5 minute, altele 7 minute, 10 minute și chiar 20 de minute.

Citește și: Mario Fresh, de nerecunoscut după experiența Asia Express!”M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal”

S-au aruncat primele săgeți la testimoniale: „Aș fi surprins dacă Alex ne-ar da nouă o sarcină care durează puțin sau una care să fie foarte ușoară”, a spus Radu Vlăduț.

Alex Velea a ținut să menționeze că lui și colegului Mario Fresh nu li s-a părut o sarcină grea pentru că aveau clar în minte modul în care aveau să împartă sarcinile.

Citește și: S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!

„Nu ni s-a părut deloc greu că trebuie să desmnăm fiecare concurent. Știm exact ce gândim și ce simțim. Am ținut cont atât de clasamentul de astăzi și de oamenii care au jucat acest joc destul de greu cu noi, și apoi, în funcție de gradul de prietenie”, a declarat Alex Velea.

Tensiuni între Alex Velea, Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express

Astfel, Speak și Ștefani au fost cei mai favoriozați primind o sarcină de 5 minute, să planteze niște pomi. Frații Ristei și echipa Sorin Bontea cu Răzvan Fodor au avut sarcini de câte 7 minute, Adda și Cătălin – de 8 minute, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan – 10 minute, iar Lia Bugnar și Maria Buză au avut o sarcină de 12 minute. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au primit sarcina care necesita cel mai mult timp, și anume 20 de minute. „Și dacă am fi putut să le dăm 25 de minute, le-am fi dat 25 de minute. De distracție', a spus Alex Velea.

Citește și: Momente dificile pentru Carmen Grebenișan, la Asia Express.„Nu mai țin minte nimic. Am făcut atac de panică'

„Pentru mine Alex Velea rămâne omul a cărui muzică am ascultat-o foarte mult în adolescență, dar și unul dintre cei mai proști strategi pe care i-am cunoscut la viața mea. Pentru că nu înteleg strategia ca să zic așa”, a fost reacția lui Radu Vlăduț, care a fost imediat corectat de Alex Abagiu: „Cred că greșești când rostești cuvântul strategie în ceea ce îl privește”.

„Din punctul meu de vedere Alex și Maroi Fresh nu sunt o echipă puternică, mărturie face faptul că sunt tot timpul pe ultimele locuri, au fost de două ori la cursa pentru ultima șansă și astăzi dacă nu se schimbau regulile, plecau din nou ultimii și lucrurile stăteau altfel”, a mai completat Radu Vlăduț.

În discuția dintre Alex Abagiu și Radu Vlăduț s-a speculat că ar fi vorba despre răzbunarea pentru proba de vâslit: „Am crezut că răzbunarea pentru vâslit a fost nominalizarea”, a zis Radu Vlăduț.

„Înseamnă că e o chestie personală”, a comentat Abagiu

„Lasă dragă că vine Antonia la tine la make up”, a completat Radu Vlăduț.

Invitat la Xtra Night Show pentru a discuta pe marginea acestui subiect, Alex Velea și Mario Fresh au fost întrebați care le-au fostele echipele simpatice și care antipatice, notează a1.ro. „Este clar că echipa Alex Abagiu și Radu Vlăduț ar fi pe ultimul loc”, a spus Dan Capatos

„Ei erau cei mai buni, noi eram cei mai slabi. Nu aveau deloc încredere în puterile noastre. Spuneau că suntem slabi”, a răspuns ironic Mario Fresh

„Nu știu dacă ne-au fost antipatici așa rău, nu prea. Au crezut că suntem foarte slabi”, a spus Velea.

Nu s-a remarcat nici un fel de chimie, au existat critici din ambele părți, însă Alex Velea susține că Abagiu cu Radu Vlăduț au pornit conflictul dintre ei.

Citește și: Alex Abagiu și Radu s-au înarmat cu un „produs' minune în Asia Express

„Ne așteptam ca Alex Abagiu și Radu Vlăduț să ne comenteze”, a mai spus Velea în emisiunea lui Capatos.

În egală măsură, Radu Vlăduț este de părere că Alex Velea și Mario Fresh ar fi Jojo și Paul Ipate ai acestui sezon, după nemulțumirile exprimate de Alex Velea.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter