Mario Fresh, de nerecunoscut după experiența Asia Express! "M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal"

Publicat pe

Deși fanii Asia Express încă nu au aflat deznodământul competiției lor preferate, concurenții s-au întors de mult în țară și deja își povestesc experiența. Mario Fresh a fost, cu siguranță, marcat dificultatea probelor, de vreme ce, la scurt timp după ce a revenit, s-a îngrășat considerabil…

Deși multă lume paria pe ei, echipa Alex Velea – Mario Fresh s-a întors de la Asia Express mai repede decât anticipau fanii lor. La începutul cursei, cei doi povesteau că le-a fost extrem de greu să se adapteze nu doar la viața de acolo, ci și la stilul alimentar, așadar nu o dată au făcut foamea.

„Noi am plecat cu un gând, dar, așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit, povesteau Alex Velea și Mario Fresh.

„Am mâncat orice când m-am întors”

Drept urmare, la scurt timp de la întoarcerea de la Asia Express, iubitul Alexiei Eram slăbise vizibil, dovadă că Asia nu i-a priit deloc, dar cum, după orice slăbire rapidă, voită sau nu, se instalează și efectul yo-yo, iată că artistul și-a uimit fanii, care, la avanpremiera filmului „Miami bici”, au văzut un Mario Fresh mult mai împlinit.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva', a declarat Mario Fresh pentru click.ro.

Foto: Dumitru Angelescu, Instagram

Mario Fresh, de nerecunoscut după experiența Asia Express!  "M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal"Mario Fresh, de nerecunoscut după experiența Asia Express!  "M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter