Andreea Bălan și George Burcea nu își mai vorbesc. Soțul artistei nu a mai dormit de două nopți acasă: ”Fiecare e cu treaba lui”

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de ani buni, însă acum lucrurile ar cam fi început să fie neclare între ei. Soțul artistei nu a mai trecut de două nopți pe acasă și ales să își petreacă timpul cu altcineva decât cu familia lui.

Andreea Bălan și George Burcea sunt extrem de discreți atunci când vine viața de familie și mai ales despre ce se întâmplă în căsnicia lor. În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă niciunul dintre ei nu au confirmat speculațiile.

Semnele că situația nu este atât de roz în căsnicia lor sunt destul de clare. De două nopți, George Burcea nu a mai dormit acasă, iar acesta a preferat să-și petreacă timpul alături de colegii de la teatru.

Miercuri seară, soțul Andreei Bălan a fost surprins în parcarea Teatrului Național București, în timp ce avea o discuție cu o femeie, potrivit Cancan. La finalul conversației, actorul a îmbrățișat-o pe blonda cu care se afla, iar apoi s-a urcat în mașină alături de un prieten de-al său. Potrivit Libertatea, femeia cu care George Burcea era Monica Davidescu, nașa lor.

După mai multe ture prin oraș, soțul artistei a mers alături de prietenul său într-un apartament din Capitală și nu a mai ieșit. George Burcea nu a mers acasă, iar Andreea Bălan a fost singură acasă cu fetițele sale.

Actorul nu vrea să comenteze prea multe pe baza acestui subiect, însă nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că a avut loc o separare între ei. 'Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe', a spus George Burcea pentru sursa mai sus menționată.

Cert este că există probleme în căsncia lor, iar situația finală este destul de incertă. Andreea Bălan și tatăl fetițelor sale ar fi la un pas de divorț, iar problemele ar exista în mariajul lor.

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan.Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi…'

Andreea Bălan și George Burcea nu și-ar mai vorbi

Potrivit unor surse apropiate lor, Andreea Bălan și George Burcea nu ar mai comunica. Artista nu ar mai știi nimic din ceea ce face soțul ei, iar tensiunile sunt mari între ei.

'Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta', a mai spus apropiatul cuplului pentru Cancan.

Până acum, Andreea Bălan nu a făcut nicio declarație pe baza acestui subiect care ține prima pagină a ziarelor de câteva zile.

În ultimul timp, George Burcea a început să iasă din ce în ce mai des cu Daniel Nuță, actorul din Sacrificiul. Tot la el, soțul Andreei Bălan ar fi dormit în ultimele două nopți.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat.Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți | EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Andreea Bălan și George Burcea nu își mai vorbesc. Soțul artistei nu a mai dormit de două nopți acasă: 'Fiecare e cu treaba lui'Andreea Bălan și George Burcea nu își mai vorbesc. Soțul artistei nu a mai dormit de două nopți acasă: 'Fiecare e cu treaba lui'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter