George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan. Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: ”Ceea ce se întâmplă între noi...”

Publicat pe

În ultima perioadă s-a zvonit că următorul divorț în showbiz-ul românesc va fi cel al lui George Burcea și Andreea Bălan. Soțul vedetei a explicat situația și a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la verighetă.

Invitat în platoul emisiunii 'Agenția VIP' de la Antena Stars, soțul artistei a spus lucrurilor pe nume. Nu există niciun divorț între Andreea Bălan și George Burcea, confirmă actorul.

'Suntem şi acum împreună! De acasă vin. Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. (…) Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă', a declarat George Burcea.

Cei doi au trecut prin bune și rele împreună, iar George Burcea i-a fost alături vedetei în cele mai grele momente ale sale, atunci când era să-și piardă viața pe masa de operație. Andreea Bălan și soțul ei sunt un cuplu care preferă să-și țină viața de familie departe de ochii curioșilor și să împartă cu fanii doar momentele frumoase din viața lor.

Mai multe semne ar fi dus la zvonuri că Andreea Bălan și George Burcea sunt în prag de divorț. Actorul a explicat că ei nu se urmăresc pe rețelele de socializare, iar la verighetă a renunțat atunci când a fost în vacanță, în Mauritius.

'Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea', a mai spus George Burcea la 'Agenția VIP'.

Citește și: Socrul Andreei Bălan și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit.Tatăl lui George Burcea, prima declarație publică după ieșirea din pușcărie: „Regret și acum!'

De unde au apărut zvonurile că Andreea Bălan și George Burcea sunt la un pas de divorț

Totul a început când Cristi Brancu, moderatorul emisiunii 'Agenția VIP' de la Antena Stars, a postat pe canalul său de YouTube un clip intitulat 'Andreea Bălan: se apropie despărțirea de soț'.

Prezentatorul TV spune că Andreea Bălan nu îi este alături soțului ei în situația nefericită legată de tatăl său. 'În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George, în momentul în care George a descoperit că tatăl lui dorește să intre în direct la emisiunea lui Dan Capatos- Xtra Night Show, Andreea a spus că nu este treaba ei și că George ar trebui să-și rezolve singur problema', spune Cristi Brancu.

Apoi surse apropiate lor ar fi declarat că s-a pus problema de separare, însă nu au fost depuse actele de divorț încă. 'Încă nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despărțire. Andreea, așa cum știe toată lumea, vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuiește din greu să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar, din păcate, George e de nerecunoscut ', au declarat surse apropiate cuplului pentru Wowbiz.

George Burcea s-a săturat de speculațiile apărute în ultimul timp și a decis să spună adevărul despre presupusul divorț dintre el și Andreea Bălan. Actorul a lămurit situația și a declarat că nu sunt despărțiti, iar informațiile apărute nu sunt adevărate.

Citește și: Andreea Bălan, pictorial exclusiv de familie:primele imagini cu Clara Maria, bebelușul pentru care și-a riscat viața – EXCLUSIV

Mesajul postat de Andreea Bălan, după ce au apărut zvonuri despre divorț

'Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

George Burcea nu a știut de mesajul postat de soția lui și nu a vrut să discute pe baza acestui subiect. Actorul nu a vrut sub nicio formă să explice reacția Andreei Bălan, ba chiar a spus că ea trebuie să lămurească această situație.

'Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…', a spus George Burcea.

FOTO: Facebook

George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan. Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi...'George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan. Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter