Jennifer Lopez s-a fotografiat aproape goală, la 50 de ani! Imaginea a strâns 8 milioane de like-uri în prima zi!

Publicat pe

Jennifer Lopez a dovedit încă o dată că vârsta e doar un număr, diva latino-americană afișându-și trupul fără inhibiții într-un bikini și un sutien minuscule, la 50 de ani! Iată fotografia sexy care a adunat 8 milioane de like-uri pe Instagram într-o singură zi!

La 50 de ani, Jennifer Lopez este, fără doar și poate, una dintre cele mai admirate și invidiate femei din lume, diva latino-americană fiind una dintre artistele care nu-și arată deloc vârsta. Drept urmare, JLo nu se sfiește să-și arate trupul perfect lucrat la sală, cu care, e evident, se mândrește.

Jennifer Lopez a moștenit genele bune de la mama ei

Recent, artista a pozat pe contul său de Instagram, unde are nu mai puțin de 114 milioane de urmăritori, o fotografie în care poartă doar o pereche de bikini și un sutien minuscule, de culoare albă, imaginea adunând în doar o zi nu mai puțin de 8 milioane de aprecieri din partea fanilor și devenind rapid subiect de comentarii în presa scrisă și televizată. Fanii de pe Instagram i-au scris mai bine de 100.000 de comentarii, toate apreciative, ceea ce pentru artista de 50 de ani reprezintă cel mai bun compliment.

Care este secretul tinereții fără bătrânețe al lui JLo? Chiar dacă artista a declarat că secretele tinereții sale sunt dieta, sportul și că foarte importantă este și odihna, cu siguranță artista este ajutată și de genele bune. Iar asta o dovedește cu prisosință faptul că mama artistei, Guadalupe Rodriguez, la 73 de ani, arată ca de 43…

Foto: Instagram, Hepta

Jennifer Lopez s-a fotografiat aproape goală, la 50 de ani! Imaginea a strâns 8 milioane de like-uri în prima zi!Jennifer Lopez s-a fotografiat aproape goală, la 50 de ani! Imaginea a strâns 8 milioane de like-uri în prima zi!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter