Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express. Toată lumea paria că ei sunt câștigători

Publicat pe

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express. Mulți pariau că această echipă că va câștiga, însă cei doi nu au ajuns până la final.

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express și s-au întors în România. Cei doi au revenit la viața normală și se ocupă de carieră. Dorul de casă a fost foarte mare, iar experiența pe care au avut-o la Asia Express este de neuitat.

Când a venit în țară, Alex Velea a mers la salon și a făcut o schimbare radicală de look. Iubitul Antoniei și-a vopsit părul albastru și s-a lăudat cu noul rezultat. Artistul a început concertele și a filmat și pentru Revelionul de la Antena 1.

Citește și: Antonia a depășit cu greu plecarea lui Alex Velea la Asia Express: „Vorbim doar o dată pe săptămână!”

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați din concurs, iar aceștia au fost cea de-a doua echipă care a plecat acasă, potrivit Click!. Se pare că 'Drumul comorilor' s-a sfârșit mai repede decât și-au imaginat cei doi artiști.

Prima echipă care a plecat acasă a fost formată din Nico și Alexandra. Cele două au fost eliminate de la Asia Express și s-au întors în România primele.

Alex Velea și Mario Fresh despre experiența Asia Express

Încă de la începutul cursei, cei doi mărturisesc că gândul de acasă nu se potrivește cu realitatea din Filipine. 'Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcã e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit', au povestit cei doi.

Citește și: Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3.Colegii îi văd bine pregătiți pentru concurs

FOTO: PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter