Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Colegii îi văd bine pregătiți pentru concurs

Publicat pe

Cele nouă perechi de concurenți au început deja competiția și se aventurează pe Drumul Comorilor pentru a câștiga cei 30.000 de euro. Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3, asta după ce mai mulți colegi au dezvăluit că îi văd învingători. 

Chiar în momentul în care se aflau pe picior de plecare, concurenții au fost întrebați cine cred că vor fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Printre favoriți se află Alex Velea și Mario Fresh, asta pentru că unii colegi îi văd foarte pregătiți pentru acest concurs, unde vor fi supuși unor încercări foarte grele.

Speak și Ștefania îi văd câștigători pe Mario Fresh și Alex Velea, la fel și Maria Buză și Lia Bugnar. De asemenea, Florin Ristei se vede câștigătorul Asia Express, sezonul 3, și este convins că se va descurca de minune alături de fratele său, Dan. Marea cursă pe Drumul Comorilor a început, iar echipele nici nu au habar ce le așteaptă în Filipine și Taiwan.

Antonia, în lacrimi la separarea de Alex Velea

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Cea mai grea despărțire a fost cea dintre Antonia și Alex Velea. Cântăreața l-a condus la aeroport pe Alex alături de cei doi copii ai lor. Au plâns, s-au emoționat și și-au luat la revedere cu greu.

Citește și: A început ASIA EXPRESS 3! Primele imagini cu vedetele în Filipine / Furnicile roşii au făcut deja victime!

Citește și: Concurenții de la Asia Express sezonul 3 au plecat în Filipine și Taiwan. Au plâns când s-au despărțit de cei dragi

FOTO: PR, Facebook

Alex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Colegii îi văd bine pregătiți pentru concursAlex Velea și Mario Fresh ar putea fi câștigătorii Asia Express, sezonul 3. Colegii îi văd bine pregătiți pentru concurs

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter