Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat. Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți | EXCLUSIV

Publicat pe

De când în viața lor a apărut și micuța Clara, Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat. Artista și soțul ei se împart atunci când vine vorba despre cele două fetițe. Andreea Bălan este ajutată și de mama ei în fiecare zi.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe superbe, Ella și Clara. Micuțele au nevoie de multă atenție, iar programul părinților este încărcat, însă reușesc de fiecare dată să se organizeze astfel încânt fetițelor să nu le lipsească nimic.

De dragul fetelor, Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat. Artista doarme cu Clara, iar soțul ei doarme cu fetița mai mare, Ella.

'Eu dorm cu Clara. De când s-a născut Clara, 90% am dormit cu ea. (…) Mama nu doarme cu noi. Mama vine jumătate din zi și ne ajută. Seara la băiță trebuie să fim acolo, să ne terminăm programul, pentru că la doi copii trebuie să fie două persoane în casă. Ella este geloasă pe Clara, dar așa am înțeles că este în orice familie cu doi copii', a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan.Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi…'

Andreea Bălan, vacanță cu peripeții în Mauritius

Artista a fost în vacanță cu familia, în Mauritius, dar acolo au avut niște probleme de sănătate neașteptate. Ambele fetițe ale Andreei Bălan au făcut enterocolită, iar vedeta a mers de urgență cu ele la spital. Clara, fetița cea mică a artistei, a fost internată pentru a i se pune o perfuzie. Fiind puțin mai durdulie, medicii din Mauritius au fost nevoiți să-i pună perfuzie în tâmplă.

'Autobronzantul este foarte bun atunci când mergi în vacanță. N-ai când să stai la soare cu doi copii. (…) Nu ne așeptam să facă enterocolită în vacanță. A fost complicat vreo două zile și au trecut pe antibiotic. Apoi ne-am revenit și ne-am bucurat de vacanță. (…) I-au pus perfuzie în tâmplă, din cauza faptului că ea este durduli și nu reușeau să-i găsească venele. Un anestezist de acolo a adormit-o și a reușit să-i pună perfuzia într-o venă extrem de subțire. Doar că apoi a venit unul și i-a scos-o din greșeală și m-am enervat.', a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, în Mauritius, cu fetița de 10 luni:'Au anesteziat-o și i-au pus perfuzia în tâmplă'

Mesajul postat de Andreea Bălan, după ce au apărut zvonuri despre divorț

'Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

George Burcea nu a știut de mesajul postat de soția lui și nu a vrut să discute pe baza acestui subiect. Actorul nu a vrut sub nicio formă să explice reacția Andreei Bălan, ba chiar a spus că ea trebuie să lămurească această situație.

'Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…', a spus George Burcea la Agenția VIP.

FOTO: Facebook

Andreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat. Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți | EXCLUSIVAndreea Bălan și George Burcea nu mai împart același pat. Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți | EXCLUSIV
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter