Reacția lui Traian Spak, după ce a aflat de incidentul Andreei Antonescu cu actualul iubit. Fostul soț al artistei ar vrea custodia fetiței

Publicat pe

Situația în care Andreea Antonescu a fost protagonistă în urmă cu două seri a ajuns și la urechile lui Traian Spak. Fostul soț al vedetei a avut o reacție neașteptată când a aflat, ba chiar ar vrea să ceară custodia fetiței lor, Sienna.

În urmă cu două seri, la ușa apartamentului de lux al lui Ștefan Manolache venea Poliția, după ce Andreea Antonescu a sunat la 112 și a spus că este sechestrată de iubit. Toată această situație a ajuns și la urechile lui Traian Spak, fostul soț al cântăreței. Cei doi sunt separați, chiar dacă încă nu au semnat actele de divorț.

Traian Spak a fost foarte deranjat de comportamentul pe care fosta lui soție îl are și se gândește chiar să ceară custodia micuței Sienna. Andreea Antonescu ar putea o lovitură neașteptată din partea fostului soț, iar acesta vrea să vină în țară să aibă o discuție cu ea.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui', au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru Impact.

Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să pună punct căsnicie, după opt ani. Cei doi au împreună o fetiță care locuiește la Galați alături mama vedetei. Traian Spak locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, iar fetița merge la el doar în vacanțe.

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după ce a sunat la 112 că este sechestrată:'Am trecut printr-o experiență stranie'

Ce spune Ștefan Manolache despre incidentul de acum două nopți

'Tot ce a apărut legat de faptul că Andreea m-a prins cu altă femeie și că ne-am aflat sub influența alcoolului este o mare minciună. Noi suntem de câteva zile la Iași. Eu am fost și am luat-o de la Galați, suntem aici de duminică. Totul a decurs norm, totul e bine între noi, ne înțelegem OK, doar că am vrut să ținem acest lucru doar pentru noi. Nu am mai dorit să fim pe buzele tuturor. Uite la ce s-a ajuns de la o greșeală, la un apel la 112, s-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF.

E păcat ce s-a întâmplat. Colegi de-ai mei, oameni cu care am lucrat și am avut încredere, astăzi mă dezamăgesc. Sunt numai minciuni. Iar ca o dovadă în plus vă spun că mașina Andreei e în Galați. (…)

Cum s-o sechestrez?! De fapt, totul a fost o frântură de ambianță până ne-am dat seama că s-a apelat la 112. Copilul prietenilor noștri s-a jucat cu telefonul și a apelat numărul de urgență. Noi n-am știut că se ajunge aici. Am fost anunțați în momentul în care au ajuns oamenii legii la ușă. Au venit domnii, le-am spus ce s-a întâmplat și n-au spus că din păcate trebuie să ne amendeze. Am înțeles situația și o să plătim amenda', a declarat Ștefan Manolache pentru Cancan.

FOTO: Facebook

Reacția lui Traian Spak, după ce a aflat de incidentul Andreei Antonescu cu actualul iubit. Fostul soț al artistei ar vrea custodia fetițeiReacția lui Traian Spak, după ce a aflat de incidentul Andreei Antonescu cu actualul iubit. Fostul soț al artistei ar vrea custodia fetiței
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter