Radu Vâlcan și Adela Popescu au plecat în vacanță fără copii. "Mi-a fost greu să mă desprind de ei, dar bine că am făcut-o"

Publicat pe

Radu Vâlcan și Adela Popescu au plecat singuri în vacanță. Cei doi copii au rămas de data aceasta acasă, cu toate că părinților le-a fost destul de greu să se desprindă de cei mici

Radu Vâlcan și Adela Popescu au plecat în vacanță fără copii. "Mi-a fost greu să mă desprind de ei, dar bine că am făcut-o"Radu Vâlcan și Adela Popescu au plecat în vacanță fără copii. "Mi-a fost greu să mă desprind de ei, dar bine că am făcut-o"

Adela Popescu și Radu Vâlcan obișnuiau să plece împreună cu cei mici în vacanță, însă de data aceasta au decis să plece singuri. Dacă sărbatorile de iarnă le-au petrecut în Sri Lanka, acum au ales Dubaiul drept destinație.

Radu Vâlcan a postat și prima imagine din aeroport, iar Adela Popescu a făcut mai multe Instastory-uri, în care le-a arătat fanilor camera de hotel și a menționat că vacanța ar fi un cadou pentru Radu Vâlcan, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 8 februarie.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, cel mai excentric gest făcut vreodată.Au uitat de ratele la bancă și au luat bilet de avion spre Bali de pe o zi pe alta

La hotel au avut parte și de o surpriza pentru ziua lui Radu Vâlcan: un tort de ciocolată și petale de flori pe pat.

De altfel, cei doi soți plănuiau să plece încă la începutul lunii la Roma, însă au amânat călătoria din pricina coronavirusului care a făcut ravagii în China și care s-a răspândit destul de repede și în alte țări din lume, inclusiv în Europa, scrie spynews.ro.

Citește și: Prima vacanță în patru.Adela Popescu și Radu Vâlcan au o ales o destinație de vis: 'Ne place'

”Bună dimineaţa. Am ajuns în Dubai. Am ajuns azi noapte, dar era atât de târziu încât nu am mai apucat să vă spun cum a fost, cât de greu mi-a fost să mă desprind de copii, dar bine că am făcut-o, o să vorbesc eu și despre asta, dar altă dată. Ştiţi că nu-mi place să zbor, simt un disconfort puternic când vine vorba despre asta, iar soţul meu iubit şi drag m-a adus aici, într-un loc de unde pleacă un avion de mici dimensiuni ca să vedem tot Dubaiul. Căci asta îmi trebuia mie să văd tot Dubaiul din avion. Căci vreau s–l văd, dar nu din avion. Acum ce să fac, să-i refuz cadoul? Nu se face aşa”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Cu emoții, cei doi s-au urcat în avionul de mici dimensiuni și au admirat priveliștea de neratat. Se anunță o vacanță de vis pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Sursa foto: Instagram

Citește și: EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan nu își permit extravaganțe:'Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter