EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan nu își permit extravaganțe: ”Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea”

Publicat pe
EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan nu își permit extravaganțe: 'Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea'EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan nu își permit extravaganțe: 'Ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea'

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un cuplu de succes, cu multe proiecte și cu mare priză la public. Și nu de ieri, de azi. Ai zice că din punct de vedere financiar nu au nicio grijă și că duc o viață de huzur, dar realitatea este cu totul alta. Adela Popescu a recunoscut că sunt foarte atenți cu bugetul familiei și că stilul lor de viață nu e cu nimic diferit față de al oamenilor cu…rate la bancă.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt prezenți de ani de zile pe micul ecran și împreună formează unul dintre cele mai stabile și de succes cupluri din România. Cu proiecte mari pe tv și cu tot soiul de campanii unde sunt endorseri, ai zice că celebrul cuplu duce o viață de huzur, iar grijile lor finaciare sunt zero.

Adela Popescu a vorbit deschis despre situația financiară a familiei sale

Dincolo de strălucirea micului ecran, însă, Adela și Radu au de gestionat grijile oricărei familii cu doi copii și cu rate la bancă. Nu doar că nu își permit extravaganțe, dar își calculează veniturile și sunt foarte atenți la cheltuieli, așa cum a declarat pentru VIVA! Adela Popescu: 'Noi suntem pe bune, nu aratam perfectiunea. Si noi ne cautam cele mai ieftine vacante, ne uitam pe meniu cat costa mancarea, nu-ti imagina ca… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grije de ei (rade) Suntem foarte chibzuiti. De exemplu, eu imi cumpar haine scumpe foarte rar. In rest, imi command pe net, am descoperit si eu recent cumparaturile online. Inainte, daca gaseam un link, si pur si simplu ii trimiteam lui Radu linkul si el facea comanda. El isi comanda mult online, apropo, ii vin colete incontinuu.' (râde)

Adela Popescu: 'Sunt sinceră legat de felul în care arăt'

Vedetele sunt rar deschise în a vorbi despre situația lor financiară, dar Adela Popescu este de părere că sinceritatea este cea mai importantă în relația cu fanii. Ce-i drept, vedeta nu are mulți hateri în social media, așa cum este cazul a numeroase vedete de la noi. 'Nu am hateri în social media, dar știi de ce? Că am stat și m-am gândit la asta. Pentru că eu le arăt despre mine și lucrurile rele, înainte să mai fie nevoie să o spună ei. Mi se pare că sunt destul de onestă pe rețelele de socializare. Sunt sinceră despre felul în care arăt, nu  mă vezi tot timpul aranjată, slăbiciunile partenerului meu le arăt, el pe ale mele (râde).«Lasă-mă cu florile tale, te-am sunat de 3 ori să-mi aduci un buchet de flori», astea sunt la ordinea zilei.' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter