Îţi aduci aminte de Vanessa, câștigătoarea de la”Next Star” din 2013? A împlinit 18 ani și este foarte frumoasă

Publicat pe

Vanessa Marzavan a câștigat marele premiu de la 'Next Star' la doar 12 ani. În 2013, tânăra cucerea inimile telespectatorilor cu vocea ei spectaculoasă. Vanessa a fost marea câștigătoare a celei de-a doua ediții de la 'Next Star'.

Vanessa este total schimbată față de când a apărut ultima dată la TV. Câștigătoarea celei de-a doua ediții 'Next Star' a împlinit 18 ani și este foarte frumoasă. Vanessa Marzavan iese foarte des în oraș și îi place să se distreze alături de prietenii ei.

Vanessa Marzavan primește foarte multe complimente pe rețelele de socializare. Se pare că tinerei îi place să fie cochetă și pune mare preț pe felul în care arată, pentru că Vanessa are mai multe genți de brand, care ajung să coste câteva mii de euro.

Tânăra a interpretat în finala „Next Star' piesa Christinei Aguilera – „Oh Mother', cu care a cucerit publicul şi juraţii.

Citește și: Vă mai amintiți de Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au talent? Ce face după 8 ani de la concurs

Citește și: Îţi aduci aminte de OMAR, câştigătorul primului sezon 'Next Star'? Cântăreţul a lansat o piesă în arabă şi spaniolă

FOTO: Facebook

Îţi aduci aminte de Vanessa, câștigătoarea de la'Next Star' din 2013? A împlinit 18 ani și este foarte frumoasăÎţi aduci aminte de Vanessa, câștigătoarea de la'Next Star' din 2013? A împlinit 18 ani și este foarte frumoasă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter