S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!

Publicat pe

Comportamentul Addei la Asia Express i-a luat pe mulţi dintre fanii ei prin surprindere. „Mi-am schimbat total părerea despre tine. Ascultam cu drag melodiile tale, dar după două episoade de Asia Express m-ai lăsat rece.'- este  unul dintre sutele de comentarii care au invadat contul de Instagram al Addei şi asta pentru că artista a înjurat ca la uşa cortului şi s-a purtat extrem de urât cu soţul ei. Oase a fost, însă, printre puţinii care i-au luat apărarea.

S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!S-a dezlănţuit Jihadda! Adda şi-a atras un val de antipatie şi înjurături după ieşirile nervoase de la Asia Express / Oase i-a luat apărarea!

Oboseala, stresul, foamea şi-au spus cuvântul în privinţa concurenţilor Asia Express, dar mai cu seamă a Addei, aflată în Filipine cu soţul ei, Cătălin.

Tensiuni au apărut în toate cuplurile aflate în competiţia extremă din Asia, dar pe fani i-a şocat cel mai mult comportamentul Addei. Cântăreaţa a cedat nervos şi a avut nişte ieşiri necontrolate vizavi de soţul ei.

Pe lângă înjurăturile cu multe bipuri, Adda i-a spus lui Cătălin că nu-l mai suportă şi că vrea să plece acasă, în Bucureşti.

Fanii au reacţionat imediat pe pagina de Instagram a cântăreţei.

„Mie nu-mi pasă că înjuri mult și ești tot cu p**a-n gură, da efectiv m-am simțit eu penibil pentru Cătălin când l-ai făcut idiot sau că-i tragi Dumnezăi',Doamne Fereşte, în ce hal înjuri, ai un vocabular de doi lei, ţi-ai pătat imaginea grav, se vede că eşti frustrată maxim şi îţi place mult p…., după cum şi tu ai spus în emisiune! Ruşine să-ţi fie! La această emisiune se uită şi adolescenţi care te văd cum înjuri tu!' sau „Ce frumos compui și cânți și ce vocabular și caracterul urât… Nu mă așteptam!' – sunt câteva dintre sutele de comentarii de pe contul Addei.

„Niciunul dintre băieți nu a vorbit așa de urât! Emisiunea asta arată cum ești în realitate!', „Tu voiai să vii acasă şi să cânţi, dar nu prea ştiu cât mai vrem noi să te ascultăm, acum ca am vazut ce zace de fapt în spatele versurilor care iniţial te creionaseră ca o fată sensibilă. Tu, de fapt, eşti o mahalagioaică ieftină. Oribil comportament!', îi scriu fanii.

Printre puţinii care i-au luat apărarea s-a numărat Oase, co-prezentatorul Asia Express.

„Ce uşor este să vorbeşti pe internet. Şi @addabaladda şi @rizea_catalin88 sunt foarte tari şi se iubesc mult. Nu este o emisiune uşoară, dar sincer eu văd cât de tare se iubesc. Sunteţi mişto. Vă pup!', a scris Oase pe contul de Instagram al Addei.

Invitată, luni seară, în emisiunea lui Capatos, Adda şi-a asumat faptul că a greşit, şi-a cerut iertare în repetate rânduri pentru derapajele verbale din Asia Express şi l-a asigurat pe soţul ei că îl iubeşte foarte mult, în ciuda tensiunii din Filipine.

Mai mult, pentru a face haz de necaz, Adda a venit în emisiune îmbrăcată într-un tricou pe care scria „Jihadda', aluzie la felul în care s-a purtat în Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter