Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei: „Nu e o rușine să mergi la terapie de cuplu”

Publicat pe

Oana Roman a decis să lămurească situația dintre ea și Marius Elisei, asta după ce s-a tot zvonit că va divorța de tatăl copilului ei.

Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei: „Nu e o rușine să mergi la terapie de cuplu'Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei: „Nu e o rușine să mergi la terapie de cuplu'


Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit înainte de sărbători, deși au petrecut Crăciunul împreună, ca o familie.

Citește și: Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: 'Perfect fără tine'

Însă la puțin timp după aceea, presa a scris că cei doi vor divorța. Chiar și Oana a recunoscut că relația lor nu mai funcționează, însă că încearcă să păstreze o relație civilizată de dragul fetiței lor.

După această perioadă, Oana Roman și Marius Eliseu au plecat alături de Isa, fetița lor, în Italia. Un gest care i-a confuzat pe mulți, așa că fiica lui Petre Roman a lămurit situația.

Citește și: În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman pleacă în vacanță în Italia și își ia și fetița cu ea!


Prezentă în platoul unei emisiunii tv, unde a şi comentat subiectul momentului, divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea, Oana Roman a comparat situaţia acestora cu a ei şi a soţului său.


Vedeta a declarat că ea și soțul ei continuă să fie o familie și că merg la terapie de cuplu. Semn că cei doi se luptă să își repare relație și își doresc să rămână o familie.

Citește și: După ce a slăbit, Oana Roman a trecut la rochii scurte și cizme de latex. Ținuta a stârnit controverse: 'Port ce-mi place'


„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana Roman.

Înainte de Crăciun, Oana Roman declara:

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela.

Citește și: Din nou împreună! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun


Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter