Din nou împreună! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun

Publicat pe

Deși anul acesta pare a fi fost unul al despărțirilor în lumea showbizului, iată că, pe ultima sută de metri, după ce s-au separat cu puțin timp în urmă, Oana Roman și Marius Elisei și-au mai acordat o șansă, chiar de Crăciun!

Oana Roman și Marius Elisei păreau un cuplu sudat, așa că despărțirea lor recentă a luat pe toată lumea prin surprindere. Chiar dacă a anunțat personal despărțirea pe contul ei de socializare, Oana a lăsat totuși o portiță deschisă…

Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și, atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația.  Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot, a spus vedeta la Antena Stars.

Și iată că, așa cum anunța, Oana Roman și-a petrecut Crăciunul alături de Marius Elisei și fiica lor, Iza, căreia, în pofida problemelor de cuplu, cei doi au dorit să-i ofere cele mai frumoase Sărbători. Iar fotografiile postate de Oana pe contul ei de socializare ne sugerează că sunt mari șanse ca Iza să-și recapete familia.

„Iza merită să fie fericită”

Cum vor evolua lucrurile între Oana Roman și Marius Elisei pe viitor rămâne de văzut, însă nu este exclus ca, de dragul fetiței lor, cei doi să îngroape securea războiului și să redevină o familie unită.

„A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită', mărturisea Oana Roman.

Foto: Instagram

Din nou împreună! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de CrăciunDin nou împreună! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter